Morrissey: «Ο Prince είναι «γαλαζοαίματος», όχι η βασίλισσα Ελισάβετ»

Ο κόσμος θα τον θρηνήσει και θα τον θυμάται για πολλά χρόνια

25/04/2016 @ 21:24

Σε συνέντευξή του, στο "True to you", διαδικτυακό site φτιαγμένο από τους οπαδούς του, ο Morrissey εγκωμίασε την καλλιτεχνική αξία του Prince, ασκώντας έντονη κριτική, παράλληλα, στον διεθνή τύπο για την μηδαμινή αναφορά του στον βεγκανισμό του εκλπιπόντος.

«Αν και πολλά χρόνια ενεργός στο κίνημα των vegan και φανατικός υποστηρικτής της κατάργησης της σφαγής ζώων, κανένα από τα παραπάνω ζητήματα δεν αναφέρθηκε, αυτές τις μέρες, στα εκατοντάδες δημοσιεύματα που σχετίζονταν με τη ζωή και τον λυπηρό θάνατο του Prince», δηλώνει ο Moz. «Ο προφανής λόγος που όλα αυτά δεν ειπώθηκαν έχει να κάνει με το ότι έρχονται σε σύγκρουση με κατεστημένα συμφέροντα που όλοι εμείς σαν σκλάβοι γαλέρας δεν μπορούμε να θίξουμε», συμπληρώνει αιχμηρά.

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Και ενώ ο μεγάλος Prince «περνά σε άλλο επίπεδο», το Λονδίνο και η Αγγλία βρίσκονται εκτός πραγματικότητας. Στο Λονδίνο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (υπό τις τυρρανικές οδηγίες του Buckingham Palace) απασχολούν τον κόσμο με τα 90οστά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ που εδώ και 60 χρόνια υπηρετεί τον εαυτό της και όχι τους πολίτες. Το μόνο που θα έπρεπε να «γιορταστεί» αυτή την ημέρα είναι η κοινωνική καταστολή, η τυρρανία, η καταπίεση, ο έλεγχος σκέψης, η κυριαρχία των λίγων, η δικτατορία και το άδικο».

Και ολοκληρώνει επαναφέροντας τον Prince στην κουβέντα: «Ο Prince είναι πολύ περισσότερο «μεγαλοπρεπής» και «γαλαζοαίματος» από την βασίλισσα Ελισάβετ και ο κόσμος θα τον θρηνήσει και θα τον θυμάται για πολλά χρόνια. Αντίθετα με τη βασίλισσα που ποτέ δεν κατάφερε να γίνει αξιαγάπητη παρ’ όλες τις προσπάθειες που έκαναν οι κατευθυνόμενες εφημερίδες για να μας πείσουν».


 

  • SHARE
  • TWEET