«Δεν υποχώρησα παρ’ ότι πίστεψα ότι ήταν έτοιμος να με πυροβολήσει»

Ο Morrissey καταγγέλλει ότι τον απείλησε αστυνομικός στην Ρώμη

05/07/2017 @ 23:46

Ο Morrissey φέρεται να καταγγέλλει ότι αστυνομικός της Ρώμης τον απείλησε στον δρόμο, λέγοντας «ότι πίστεψε ότι ήταν έτοιμος να τον πυροβολήσει», σύμφωνα με ανάρτηση του φωτογράφου και ανηψιού του καλλιτέχνη, Sam Esty Rayner, στο Facebook.

Στην ανάρτησή του, η οποία περιλαμβάνει και μια παράγραφο που αποδίδεται στον ίδιο τον Morrissey, ισχυρίζεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ένα όργανο της τάξης απαίτησε να ελέγξει τα χαρτιά του καλλιτέχνη έξω από ένα κατάστημα το προηγούμενο βράδυ. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε και παρακολουθούσε τον «προφανώς διασαλευμένο» αστυνομικό, όπως φέρεται να γράφει ο Morrissey, ενώ όσοι βρέθηκαν μπροστά στο σκηνικό δεν παρέλειψαν να τραβήξουν video.

«Πρόκειται για σκόπιμη πράξη εκφοβισμού. Δεν είχα παραβεί κανένα νόμο ή δράσει ύποπτα. Πιστεύω με αναγνώρισε και θέλησε να με τρομάξει. Δεν υποχώρησα παρ’ ότι πίστεψα ότι ήταν έτοιμος να με πυροβολήσει. Προτρέπω τον κόσμο να προσέχει αυτόν τον επικίνδυνα επιθετικό αξιωματικό. Μπορεί να σε σκοτώσει.»

Update: H Iταλική αστυνομία πέρασε στην αντεπίθεση αναφέροντας ο Morrissey απέκρυψε μερικά στοιχεία ενώ ουδέποτε ο αστυνομικός έστρεψε το όπλο κατά πάνω του. Οι Αρχές λένε πως ο τραγουδιστής και ο ανιψιός του οδηγούσαν αντίθετα και με ταχύτητα σε μονόδρομο και φυσικά ο αστυνομικός τον σταμάτησε και του ζήτησε τα στοιχεία του.

Παρακάτω ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

  • SHARE
  • TWEET