Morrissey για Kevin Spacey: «Άδικα κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση!»

Ο τραγουδιστής υπερασπίζεται τον γνωστό ηθοποιό, καθώς και τον παραγωγό Harvey Weinstein

20/11/2017 @ 11:17

O Morrissey μοιράστηκε τις σκέψεις του με το Τύπο σχετικά με τις πρόσφατες κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης κατά του ηθοποιού Kevin Spacey και του παραγωγού Harvey Weinstein. Σε συνέντευξη του στο Spiegel Online, ο τραγουδιστής δήλωσε τις αμφιβολίες του σχετικά με το αν ο τότε 14χρονος κατήγορος του Spacey γνώριζε τι πραγματικά πρόκειται να γίνει. «Θα πρέπει να αναρωτηθείτε που ήταν οι γονείς του παιδιού».

«Λογικά το αγόρι θα είχε καταλάβει τι επρόκειτο να γίνει. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά όταν ήμουν σε αυτή την ηλικία δεν έμπλεξα ποτέ σε τέτοιες καταστάσεις. Ποτέ. Καταλάβαινα που μπορεί να οδηγήσουν τα πράγματα, ειδικά άμα είσαι στο υπνοδωμάτιο κάποιου. Δεν μου φαίνεται αληθές και νομίζω ότι άδικα κατηγορήθηκε ο Spacey».

Ο τραγουδιστής υπερασπίστηκε και τον Weinstein, λέγοντας ότι τα θύματα μάλλον άλλαξαν ιστορίες μετά το ξέσπασμα που έγινε.

«Θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν τα θύματα είχαν καταλάβει τι πήγαινε να γίνει και συναίνεσαν, αλλά μάλλον δεν πέρασαν καλά και τώρα βγαίνουν και δηλώνουν ότι τους παρενόχλησε σεξουαλικά. Όμως άμα το είχαν απολαύσει και είχαν αποκτήσει και τεράστια καριέρα εξαιτίας αυτού, τίποτα δεν θα είχε ειπωθεί. Δεν μου αρέσει να γίνομαι κυνικός, είμαι κατά τις βίας και της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις βλέπεις τα γεγονότα και νομίζεις ότι το θύμα είναι απλά απογοητευμένο και όχι κακοποιημένο».

Τέλος, ο Morrissey μίλησε για το σεξ με ανήλικα άτομα στη μουσική βιομηχανία.

«Σε όλη την ιστορία της μουσικής, υπάρχουν παιδιά-groupies που τρελαίνονται με τα συγκροτήματα και μένουν στο ξενοδοχείο μαζί τους το βράδυ γιατί θέλουν να είναι εκεί. Αν κοιτάξεις στο παρελθόν, όλοι θα είναι ένοχοι για σεξουαλική σχέση με ανήλικο άτομο. Θα τους βάλουμε όλους στην φυλακή;».

  • SHARE
  • TWEET