Ο Mike Portnoy υπερασπίζεται τον Lars Ulrich…

«Δε χρειάζεται να γίνεις ο καλύτερος ντράμερ για να είσαι το πιο σημαντικό μέλος μιας μπάντας»

04/12/2017 @ 10:07

Σε τελευταία του συνέντευξη ο ντράμερ των Dream Theater, Mike Portnoy, υπερασπίζεται -ξανά- τον Lars Ulrich από τα, κατά καιρούς, κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχτεί:

«Είναι ένας από τους ήρωές μου και πάντα θα τον υπερασπίζομαι. Κατ’ αρχάς, λατρεύω το παίξιμο του Lars. Η άποψή μου είναι πως δεν χρειάζεται να γίνεις ο καλύτερος ντράμερ του κόσμου για να είσαι το πιο σημαντικό μέλος μιας μπάντας. Αυτό το έμαθα από αυτόν. Θαυμάζω ντράμερ σαν τον Lars, τον Peter Criss (Kiss) και τον Ringo Starr στους οποίους πάντα γινόταν κριτική. Και οι τρεις ήταν πολύ σημαντικοί στα συγκροτήματά τους. Ο Ulrich, προφανώς, είναι ο ηγέτης των Metallica».

Όταν ρωτήθηκε για τις ηγετικές ικανότητες ενός μουσικού, ο Portnoy διευκρίνισε:

«Μπορεί να έφτιαξα το όνομά μου ασχολούμενος με τα κρουστά, εξελίσσοντας με τον καιρό το παίξιμό μου, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που έχω ένα σημαντικό ρόλο στους Dream Theater. Όπως ο Lars στους Metallica έτσι και εγώ, έρχομαι σε επαφή με τα fan clubs και το εμπορικό κομμάτι, ασχολούμαι με τα setlists, αναλαμβάνω την παραγωγή των άλμπουμ και σκηνοθετώ τα video της μπάντας».

Δύο χρόνια πριν είχε δηλώσει ότι «προτιμώ τον Lars Ulrich από κάθε τεχνικά άρτιο ντράμερ».

  • SHARE
  • TWEET