Οι Metallica σκοπεύουν να «βρεθούν σε κάθε μητρόπολη του κόσμου»

Ο Kirk Hammett αποκαλύπτει τις άγριες διαθέσεις του συγκροτήματος για συναυλίες

19/09/2016 @ 15:01

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ντιτρόιτ, ο κιθαρίστας των Metallica, Kirk Hammett δήλωσε σχετικά με την περιοδεία που θα ακολουθήσει την κυκλοφορία του δέκατου δίσκου του συγκροτήματος "Hardwired...To Self-Destruct":

«Σκοπεύουμε να βρεθούμε σε όσα περισσότερα μέρη είναι δυνατόν. Προσπαθούμε να «χτυπήσουμε» όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου. Έχουμε κρατήσει πολλές ημερομηνίες για τις ΗΠΑ, που είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούσαμε καιρό μιας και έχουμε να περιοδεύσουμε κανονικά εδώ αρκετό καιρό. Ξέρεις, είμαστε γνωστοί για τις συμμετοχές μας σε φεστιβάλ σε Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία, ακόμη και στην Νότια Αμερική».

Λέτε η Αθήνα να συμπεριληφθεί στον μακρύ όπως προμηνύεται κατάλογο των πόλεων που θα απολαύσουν ζωντανά το "Hardwired...To Self-Destruct"; 

Ο νέος δίσκος των Metallica – σε παραγωγή Greg Fidelman, James Hetfield και Lars Ulrich - κυκλοφορεί επίσημα στις 18 του Νοέμβρη από την Blackened Recordings και θα είναι διπλός, περιλαμβάνοντας 80 λεπτά νέας μουσικής.

Διαβάστε εδώ την κριτική του Κώστα Πολύζου στο πρώτο δείγμα, το τραγούδι "Hardwired" που θα ανοίγει και τον δίσκο.

  • SHARE
  • TWEET