Πρώην μέλη των Iron Maiden, Black Sabbath και Guns N’ Roses διασκευάζουν David Bowie για τα θύματα στο Παρίσι

Όλα τα κέρδη θα διατεθούν στην Γαλλική Ένωση για τα Θύματα της Τρομοκρατίας

09/01/2016 @ 11:19

Μία all-star ομάδα μουσικών συγκεντρώθηκε για να παράσχει βοήθεια στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Βετεράνοι του rock από μπάντες όπως οι Black Sabbath, οι Iron Maiden και οι Guns N’ Roses ηχογράφησαν μία διασκευή στο τραγούδι του David Bowie "Heroes" που σύντομα θα είναι διαθέσιμη για download.

Στη νέα αυτή εκδοχή του "Heroes" συμμετείχαν δεκαοκτώ μουσικοί, συμπεριλαμβανομένων του Paul Di’Anno (ex-Iron Maiden), του Vinny Appice (πρώην Black Sabbath, Dio, Heaven & Hell), του Ron 'Bumblefoot' Thal (πρώην Guns N’ Roses), του Rudy Sarzo (πρώην Ozzy Osbourne, Quiet Riot), του Danko Jones και του Michael Sweet των Stryper.

Η ομάδα συγκεντρώθηκε υπό τον Γάλλο τραγουδιστή Stéphane Honde (Hollywood Monsters) και όλα τα κέρδη από το ενδιαφέρον αυτό project θα διατεθούν στην Γαλλική Ένωση για τα Θύματα της Τρομοκρατίας.

«Είναι περισσότερο κάτι προσωπικό για όλους μας, για μένα και τον Stéphane πολύ περισσότερο, μιας και είμαστε Ευρωπαίοι», δηλώνει ο Paul Di’Anno.

Το single αναμένεται να γίνει διαθέσιμο ψηφιακά μέσω CD Baby και iTunes περί τα τέλη Ιανουαρίου ή τις αρχές του Φλεβάρη.

  • SHARE
  • TWEET