Ποια είναι η μπάντα στην οποία θα κάνουν για πρώτη φορά support οι Megadeth;

Guns N’ Roses, Slipknot, Korn αλλά και Metallica μεταξύ των πιθανών συγκροτημάτων

09/02/2017 @ 09:42

Μετά από 30 χρόνια στο κουρμπέτι, ελάχιστα είναι τα μεγάλα ονόματα της metal σκηνής με τα οποία οι Megadeth δεν έχουν βρεθεί μαζί σε περιοδεία. Με μια από αυτές τις λίγες μπάντες θα μοιραστούν τη σκηνή αυτόν τον χρόνο, σύμφωνα με τον Dave Mustaine.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο εμβληματικός frontman μίλησε για τις επερχόμενες συναυλίες που θα δώσει το συγκρότημα, συνεχίζοντας την προώθηση του τελευταίου άλμπουμ, "Dystopia".

«Έχουμε μερικές πολύ καλές ανακοινώσεις για την Αμερική. Θα είμαστε οι headliners σε μια περιοδεία που θα ξεκινήσει την άνοιξη και θα τελειώσει το καλοκαίρι, ενώ μόλις πληροφορήθηκα για μια περίπτωση, στο τέλος του χρόνου, που με έχει γεμίσει με ενθουσιασμό».

Και συνεχίζοντας:

«Πρόκειται για ένα support σε μια μπάντα με την οποία δεν έχουμε παίξει ποτέ. Θα είναι εξαιρετικό να σταματήσουμε να είμαστε headliners για να κάνουμε "ανοίξουμε" αυτό το συγκρότημα».

Σε ποιους άραγε αναφέρεται ο Mustaine; Αν τα show των Big 4 δεν θεωρηθούν κανονική περιοδεία, τότε υπάρχει πιθανότητα η μπάντα στην οποία αναφέρεται να είναι οι Metallica, μετά και από την αποκατάσταση των σχέσεων τα τελευταία χρόνια.

Υπάρχει άραγε ενδεχόμενο να περιοδεύσουν οι Megadeth με τους Guns N’ Roses; Ή μήπως σκοπεύουν να κάνουν support προωθώντας τη νέα γενιά, με τους Slipknot και τους Korn να θέτουν υποψηφιότητα;

Το άμεσο μέλλον θα δείξει…

  • SHARE
  • TWEET