Ο Marilyn Manson κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Η ηθοποιός Charlyne Yi ισχυρίζεται ότι δέχθηκε και ρατσιστικά σχόλια

20/02/2018 @ 17:08

Μετά από την κατάρρευσή του επί σκηνής την περασμένη εβδομάδα, ο Marilyn Manson τώρα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ηθοποιού Charlyne Yi ("House", "Steven Universe") για σεξουαλική παρενόχληση και ρατσιστικά σχόλια.

Η κωμικός, γνωστή για την συμμετοχή της στο φιλμ του 2009 "Paper Heart" με τον Michael Cera, ισχυρίζεται ότι ο Manson κάποτε επισκέφθηκε το πλατό της τηλεοπτικής σειράς "House" με πρωταγωνιστή τον Hugh Laurie και παρενόχλησε την πλειοψηφία των γυναικών που βρίσκονταν εκεί, σύμφωνα με τον The Hollywood Reporter.

Σε διαγραμμένες, πλέον, αναρτήσεις της στο Twitter, η Yi – που υποδύονταν την νευρολόγο Dr. Chi Park στην όγδοη σεζόν της δημοφιλούς σειράς- ισχυρίζεται επίσης ότι δέχθηκε η ίδια ένα ρατσιστικό σχόλιο κατά τη διάρκεια εκείνης της επίσκεψης.

«Ααα, δεν θέλω ούτε καν να αρχίσω για τον Marilyn Manson», έγραψε. 

«Ναι όλα αυτά συνέβησαν πολύ καιρό πριν – στην τελευταία σεζόν του "House" ήρθε επίσκεψη στο πλατό γιατί ήταν μεγάλος θαυμαστής της σειράς και παρενόχλησε σχεδόν κάθε γυναίκα, ρωτώντας μας για «ψαλίδια» και τέτοια κι εμένα με αποκάλεσε ‘China man’.»

Και αφού ανέφερε τις κατηγορίες, διέγραψε τον λογαριασμό της στο Twitter.

Η Yi έκανε τα σχόλια μετά τις τελευταίες ειδήσεις για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του shock-rocker κατά την διάρκεια συναυλίας του την περασμένη εβδομάδα στο Huntington της Νέας Υόρκης, όπου γύριζε συχνά την πλάτη του στο κοινό και πέρασε δέκα λεπτά απαιτώντας από τον κόσμο να τον χειροκροτήσει, σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών που βρέθηκαν στην πλατεία. Στο τέλος του show, το κοινό φώναζε «Τα λεφτά μας πίσω!».

Ο 49χρονος τραγουδοποιός δεν έχει ακόμη κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο.

  • SHARE
  • TWEET