Ο Duff McKagan και το διαζύγιο του Slash επανένωσαν τους GN'R

Ο «κολλητός» του Slash βάζει τα γεγονότα σε μια σειρά

27/04/2016 @ 12:04

Ο «κολλητός» του Slash, Marc Canter, μιλώντας στην Daily Mail για το πώς ο κιθαρίστας και ο Axl Rose έλυσαν τις μακροχρόνιες διαφορές τους επικεντρώθηκε στον καταλυτικό ρόλο του Duff McKagan.

O Marc ανέφερε σχετικά: «Ο Duff είχε ξεκινήσει να δουλεύει ξανά με τον Axl και υπήρξε ο ιδανικός «ενδιάμεσος κρίκος». Κανένας άλλος δεν είχε επικοινωνία και με τους δυο. Βοήθησε τον Axl να δει τα πράγματα μέσα από τα «μάτια» του Slash εκτονώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον θυμό του».

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που βοήθησε την επανένωση του συγκροτήματος ήταν το διαζύγιο του Slash. Ο Axl ανέκαθεν πίστευε πως η Perla, πρώην γυναίκα και μάνατζερ του Slash, ήταν χειριστική. Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2014 η πόρτα της επανένωσης άνοιξε…

Ο Canter ισχυρίστηκε επίσης πως ο ουσιαστικός λόγος της αρχικής διάλυσης των Guns N’ Roses είχε να κάνει με το γεγονός ότι, το 1995, ο Slash και ο Duff έγραψαν μερικά νέα κομμάτια και ο Axl, από την πλευρά του, δέχτηκε να τραγουδήσει μόνο κάποια από αυτά. Μετά από αυτό ο Slash αποχώρησε και ξεκίνησε την προσωπική του καριέρα.

  • SHARE
  • TWEET