Και οι Manilla Road headliners στο Up The Hammers XIII

Για πρώτη φορά στη χώρα μας με τον αυθεντικό τους ντράμερ, Rick Fisher

18/01/2018 @ 16:13

Μετά την ανακοίνωση των θρυλικών Heavy Load ως headliners της δεύτερης ημέρας στο επερχόμενο Up The Hammers Festival, το line-up ολοκληρώνεται εντυπωσιακά, με τους Manilla Road να τίθενται επικεφαλής της πρώτης ημέρας, διαθέτοντας μάλιστα στις τάξεις τους τον πρώτο τους ντράμερ, Rick Fisher.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι οι αγαπημένοι μας Manilla Road θα συμμετέχουν στο Up The Hammers με τον πρώτο τους ντράμερ, Rick Fisher, κατά αποκλειστικότητα στην Ευρώπη. Η μπάντα θα παρουσιάσει δύο διαφορετικά σετ, ένα με τον τωρινό ντράμερ Neudi, και ένα με τον Rick. Από την στιγμή που η σύνθεση είχε οριστικοποιηθεί και υπήρχε μόνο μία θέση για πρώτη μπάντα, έπρεπε να γίνει αλλαγή θέσεων για κάποιες από τις μπάντες του φεστιβάλ και τις ευχαριστούμε για την συνεργασία. Οπότε αντί να έχουμε έναν headliner, οι Manilla Road θα είναι co-headliners με τους τρομερούς Doomsword!»

Με την ολοκλήρωση του τελικού line-up, διακόπτεται η διάθεση των εισιτηρίων διημέρου και ξεκινάει η προπώληση των ημερήσιων εισιτηρίων στην τιμή των 38 Ευρώ ανά ημέρα, ηλεκτρονικά και από τα δισκοπωλεία No Remorse Records, Sirens Records, Metal Era, και Eat Metal Records. 

Up The Hammers Festival XIII

25 & 26 Μαΐου 2018 @ Gagarin 205

Παρασκευή 25 Μαΐου

Manilla Road (USA) (Exclusive European show with original drummer Rick Fisher!)
Doomsword (I)
Northwind (GR) (exclusive Athens show)
Attika (USA) (First show in europe ever!)
Agatus (GR) (exclusive “The eternalist” show)
Vulture (D)
Night (SWE)

Σάββατο 26 Μαΐου

Heavy Load (SWE) (Second show since 1985)
Saracen (UK) (First show in Greece!) 
Emerald (NL)
Glacier (USA) 
Crystal Viper (PL)
Traitors Gate (UK)
Speed Queen (B)

Up The Hammers 2018

  • SHARE
  • TWEET