Τριήμερο το φετινό Los Almiros Festival

Δείτε το line-up του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο

23/03/2018 @ 11:21

Το έβδομο Los Almiros Festival, για άλλη μια χρονιά πιστό στο ραντεβού με τους φίλους του, έρχεται με περισσότερη φόρα από ποτέ!

Για πρώτη χρονιά φέτος, το φεστιβάλ θα διαρκέσει τρεις γεμάτες μέρες, με 21 καλλιτέχνες που υπόσχονται να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις του μουσικόφιλου κοινού και να δικαιολογήσουν τη φήμη που συνοδεύει πλέον το φεστιβάλ ως το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού. Η φετινή συνάντηση των απανταχού Lafers έχει προγραμματιστεί για τις 2,3,4 Αυγούστου. Με ένα πρόγραμμα που ικανοποιεί όλα τα γούστα, δραστηριότητες που δε θα αφήσουν κανένα παραπονεμένο, ένα μέρος όπου συναντιέται η φύση με την τέχνη και τον πολιτισμό και τα γνωστά χαμογελαστά πρόσωπα των χιλιάδων επισκεπτών του, το 7ο Los Almiros Festival αποτελεί έναν προορισμό, από τον οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς αυτό το καλοκαίρι. 

Επειδή κάποια πράγματα απλά δε γίνεται να αλλάξουν. Επειδή, σε πείσμα των καιρών και των κάθε είδους δυσκολιών, η τρέλα για αυτό που αγαπάμε δεν είναι δυνατόν να στερέψει. Επειδή τα εμπόδια είναι μόνο για να ξεπερνιούνται. Επειδή η μουσική μας φέρνει κοντά, μας ενώνει, μας κάνει πιο δυνατούς απέναντι σε ότι μας θέλει μικρούς και αδιάφορους. Η πιο μεγάλη ανεξάρτητη γιορτή επιστρέφει και φέτος, έτοιμη να προσφέρει ακόμα ένα αξεπέραστο, για πρώτη φορά τριήμερο, υπερθέαμα σε όλους τους φίλους της μουσικής από όλη τη χώρα και όχι μόνο. Από την πρώτη μέρα πιστό στις αρχές της αυτοοργάνωσης, της συλλογικότητας και της συμμετοχής. Πάντα με ελεύθερη είσοδο και πάντα ανοιχτό για όλους. Με τα υψηλότερα στάνταρ τόσο στο καλλιτεχνικό, όσο και το οργανωτικό επίπεδο. Με πρωταρχικό κριτήριο το σεβασμό του κοινού και βασικό στόχο τη διασκέδαση όλων. 

Από νωρίς το απόγευμα της 2ας Αυγούστου ο Αλμυρός Μαγνησίας θα πλημμυρίσει από μουσικές. Τα κορυφαία ονόματα της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής κάθε μουσικού είδους, δίπλα σε πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που το φεστιβάλ συστήνει και προτείνει στο ευρύ κοινό, πλαισιωμένα από τις πολύ ποιοτικές προσθήκες κάποιων φημισμένων συγκροτημάτων του εξωτερικού συγκροτούν τον πολύχρωμο μουσικό καμβά του 7ου Los Almiros Festival, μια μουσική πανδαισία που δε συναντά κανείς εύκολα.

Rock 'n' roll, punk rock, heavy, stoner, psychedelic, post, hardcore, ska, hip hop, όλα μαζί στην ωραιότερη μουσική συνάντηση.

7th Los Almiros Festival: Αλμυρός Μαγνησίας | 2,3,4 Αυγούστου 2018 | Είσοδος Ελεύθερη

Πέμπτη 2 Αυγούστου

The Last Drive
panx Romana
Stoned Jesus (Ουκρανία)
ΚΑΝΩΝ ΘΥΤΗΣ
Puta Volcano
Downtown Association
Stray Alley

Παρασκευή 3 Αυγούστου

Vodka Juniors
Χατ Τρικ
ΛΕΞ
Motorama (Ρωσσία)
My Turn
Μέμφις
Wish Upon A Star

Σάββατο 4 Αυγούστου

Villagers Of Ioannina City
The Atomic Bitcwax (ΗΠΑ)
Oferta Especial (Ισπανία)
12ος Πίθηκος
Potergeist
Hidden In The basement
Breath After Coma

Official Website

Los Almiros Festival

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET