Ο Liam Gallagher τραγουδά το "Wonderwal" μαζί με fans στη Μάλτα (video)

Ο τραγουδιστής των Oasis βρέθηκε σε διακοπές μαζί με τον παλιό συνοδοιπόρο του, Bonehead

03/05/2016 @ 12:08

Ο τραγουδιστής των Oasis και των Beady Eye, Liam Gallagher μαζί με το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστα των Oasis, Paul "Boneahead" Arthurs βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Μάλτα για ολιγοήμερες διακοπές.

Σε κάποιο από τα νυχτοπερπατήματά του σε μπαρ της Βαλέτα ο Gallagher συνάντησε τον Peter Borg, τραγουδιστή του τοπικού συγκροτήματος Red Electrick, ο οποίος έτυχε να έχει την κιθάρα του στον ώμο. Η εξέλιξη της βραδιάς βρήκε τους δυο μουσικούς μαζί με τον Arthurs να τραγουδούν το "Wonderwall", μεταξύ άλλων, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων.

Ο Peter Borg ενθουσιασμένος αναφέρει: «Ένας καλός φίλος μου πρότεινε, απλά, να πάμε σε ένα πάρτυ και κατέληξα να συναντήσω έναν από τους αγαπημένους μου rockstars. Στο τέλος της βραδιάς τραγούδησα μαζί με τον… Liam Gallagher και του έπαιξα ένα δικό μου κομμάτι το οποίο βρήκε υπέροχο».  

Ακούστε το "Wonderwall" παιγμένο στα σοκάκια της Βαλέτα εδώ και τον Liam Gallagher να απολαμβάνει την μπύρα του ακούγοντας το "Young Again" του νεαρού καλλιτέχνη Peter Borg εδώ.

  • SHARE
  • TWEET