Οι Leprous ανακοινώνουν νέο άλμπουμ και ευρωπαϊκή περιοδεία

Το "Malina" κυκλοφορεί στις 25 Αυγούστου

19/05/2017 @ 12:25

Οι Νορβηγοί Leprous ανακοίνωσαν το πολυαναμενόμενοο πέμπτο στούντιο άλμπουμ της πορείας τους, "Malina", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου. Πρόκειται για το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος μετά το "The Congregation" του 2015. 

Παράλληλα, οι Leprous ανακοίνωσαν μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία με special guests τους Agent Fresco από την Ισλανδία, τους Αυστραλούς AlithiA και τους συμπατριώτες τους, Astrosaur.

Ο frontman και κημπορντίστας, Einar Solberg, δηλώνει:

«Αυτό το άλμπουμ αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για το πως μπορείς να ξεκινήσεις με ένα συγκεκριμένο όραμα και να καταλήξεις με ένα αποτέλεσμα που δεν έχει καμία σχέση με την αρχική ιδέα. Ξεκινήσαμε να γράφουμε το άλμπουμ έχοντας κατά νου να τελειοποιήσουμε τον ήχο και τη μέθοδο που ξεκινήσαμε στο "The Congregation". Ενώ, λοιπόν, η διαδικασία εξελισσόταν ομαλά ανακαλύψαμε πως θέλουμε να διαφοροποιηθούμε. Θέλαμε το νέο άλμπουμ να ακουστεί πιο ζωντανό, οργανικό και δυναμικό».

Και καταλήγοντας:

«Με το "Malina" οι Leprous δημιούργησαν ένα άλμπουμ με πολύ καλά τραγούδια αλλά και ένα ιδιαίτερο φυσικό ήχο ο οποίος παραμένει μοντέρνος».

  • SHARE
  • TWEET