Trent Reznor και Mogwai στο National Geographic για την καμπάνια του Leonardo DiCaprio

Το "Before The Flood" θα προβληθεί στις 30 Οκτωβρίου

10/09/2016 @ 19:27

Ο Trent Reznor των Nine Inch Nails έγραψε μαζί με τους Mogwai τη μουσική της ταινίας "Before The Flood".

Το "Before The Flood", σκηνοθεσίας Fisher Stevens, θα προβληθεί στο αμερικάνικο National Geographic Channel στις 30 Οκτωβρίου και εξερευνά την καμπάνια του Leonardo DiCaprio για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο όσον αφορά τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής, καθώς επίσης και τον ρόλο του ως Πρέσβη Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Trent Reznor και οι Mogwai ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Αργεντινό συνθέτη soundtrack, Gustavo Santaollala, για τη μουσική. Στην ομάδα συμμετείχε και ο Atticus Ross (έχει κερδίσει Όσκαρ για το soundtrack του "The Social Network" που έγραψε μαζί με τον Reznor).

Ο Stevens δήλωσε σχετικά: «Η απίστευτη μουσική που έχει το "Before The Flood" ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες συνεργασίες που μπορώ να σκεφτώ για soundtrack ταινίας. Reznor, Ross, Santaolalla και Mogwai έγιναν μια φωνή για να αποτυπώσουν τα συναισθήματα του ταξιδιού του Leonardo DiCaprio που εξηγεί πού βρισκόμαστε όσον αφορά την αλλαγή κλίματος, πόσο μακριά έχουμε πάει, τι μπορούμε να κάνουμε για να λύσουμε αυτό το θέμα, καθώς και γιατί ο κόσμος εξακολουθεί να μην θέλει να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι.»

Το soundtrack θα βγει στην αγορά ως αυτόνομη κυκλοφορία αργότερα μέσα στη χρονιά.

  • SHARE
  • TWEET