Οι γιατροί δίνουν 8 μήνες ζωής στον πρώην ντράμερ του Ozzy, Lee Kerslake

«Είμαι ακόμα ζωντανός λόγω της μουσικής…»

13/12/2018 @ 11:52

Σε τελευταία του συνέντευξη ο πρώην ντράμερ του Ozzy Osbourne και των Uriah Heep, Lee Kerslake, μίλησε για την καριέρα του και την δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου ο Kerslake αναφέρει:

«Πάσχω από καρκίνο του προστάτη αλλά έχει κάνει μετάσταση και στο υπόλοιπο σώμα μου. Τώρα έχει μεταφερθεί στα κόκκαλα, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Ο γιατρός μου έδωσε 8 μήνες ζωής. Δεν το βάζω κάτω όμως. Πριν από 5 χρόνια μου είχαν δώσει 4 χρόνια ζωής. Έχω και καρδιακό φύσημα. Όπως σας είπα, όμως, το παλεύω και περιμένω κάποιο νέο φάρμακο που θα με βοηθήσει να παραμείνω στην ζωή. Ο λόγος που συνεχίζω να δίνω μάχη είναι η μουσική».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο μεγάλος ντράμερ μίλησε για την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ αλλά και για ένα αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ το οποίο προσπαθεί να κυκλοφορήσει, αναζητώντας χρηματοδότηση.

«Το νέο μου άλμπουμ φέρει τον τίτλο "Eleventeen". Θα κυκλοφορήσει το 2019 με αρκετά heavy κομμάτια αλλά και μια μπαλάντα. Με ενδιαφέρει να ολοκληρώσω και ένα ντοκιμαντέρ που σχετίζεται με την ασθένεια. Θέλω να μεταφέρω εμπειρία και έμπνευση σε όλους αυτούς που δίνουν την δική τους μάχη».

 

  • SHARE
  • TWEET