Φήμες για επανένωση των Led Zeppelin

Αινιγματικό μήνυμα στην ιστοσελίδα του Robert Plant έχει ξεσηκώσει τους απανταχού fan

03/05/2017 @ 19:03

Ένα αινιγματικό μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Robert Plant έχει ξεσηκώσει φήμες περί επανένωσης των Led Zeppelin μέσα στο 2017.

Το θρυλικό rock συγκρότημα έδωσε την τελευταία του συναυλία τον Δεκέμβριο του 2007, όταν εμφανίστηκε στο O2 του Λονδίνου ως μέρος της συναυλίας στην μνήμη του Ahmet Ertegun. Η ζήτηση των εισιτηρίων ξεπέρασε τότε τα 20 εκατομμύρια!

Οι θαυμαστές της μπάντας πλέον εικάζουν ότι οι Led Zeppelin μπορεί να κινούνται προς μία επανένωση, μετά το μήνυμα «Από στιγμή σε στιγμή...» ('Any time now…') το οποίο είναι πλέον «καρφωμένο» στο site του Plant. Δείτε το εδώ.

Και ενώ ο Plant είναι γνωστό ότι δουλεύει πάνω σε νέο άλμπουμ με τους Sensational Space Shifters – και εκεί μπορεί όντως να αναφέρεται η παράξενη φράση-, το Feel Numb αναφέρει πως «καλά τοποθετημένες πηγές» έχουν αποκαλύψει ότι ο Plant έχει συμφωνήσει να ανασυστήσει τους Led Zeppelin εν όψει του Desert Trip Festival, το οποίο λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια κάθε Οκτώβρη.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα θα γιορτάσει τα 50 του χρόνια το 2018, με τον Plant πιθανώς να θέλει να σημειώσει την επέτειο με μια ξεχωριστή συναυλία – ή ακόμη και περιοδεία- που θα ξεκινούσε ίσως και στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Adam Lambert αποκάλυψε επίσης στο NME ότι είναι το όνειρό του να γίνει ο frontman των Led Zeppelin. Ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο εργάζεται ως frontman της περιοδείας των Queen.

  • SHARE
  • TWEET