Μέρος ενός διπτύχου ο νέος δίσκος του The Boy

Κυκλοφόρησε σήμερα το "Έτοιμοι Ένα" - Ακούστε το νέο τραγούδι "Αγνός Γκάλης"

16/05/2016 @ 10:58

Δύο νέες, αλληλένδετες δισκογραφικές δουλειές θα κυκλοφορήσει φέτος ο The Boy – ή κατά κόσμον, Αλέξανδρος Βούλγαρης-, με την πρώτη, "Έτοιμοι Ένα", να βγαίνει σήμερα στα ράφια των δισκοπωλείων από την Inner Ear και την δεύτερη, "Έτοιμοι Δύο", να ακολουθεί σε λίγους μήνες.

Το "Έτοιμοι Ένα" είναι μια γυναίκα που κρατάει μια φορτωμένη βαλίτσα και περιμένει κάποιον στο σταθμό του τρένου. Μέσα στη βαλίτσα της κρύβεται όλη της η ζωή. Φωτογραφίες απ’ τα σχολικά χρόνια, σημειωματάρια με ερωτικές φαντασιώσεις, ρούχα λεκιασμένα από την ζωή που προσπαθεί να αφήσει πίσω της. Στο βλέμμα της μόνο το μέλλον της. 

Το "Έτοιμοι Δύo" είναι ο άνθρωπος που περιμένει η γυναίκα στο σταθμό. Μαζί θα φύγουν με το πρώτο τρένο για να ξεκινήσουν κάτι νέο. Τότε μόνο τα τραγούδια τους θα ολοκληρωθούν. Όταν συναντήσει ο ένας τον άλλο. 

Στίχοι, μουσική, φωνή και πιάνο, όλα από τον The Boy, ενώ στα γυναικεία φωνητικά ακούμε την Δεσποινίδα Τρίχρωμη. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στα Sweetspot Studios, την παραγωγή υπογράφουν τα Κτίρια Τη Νύχτα και το artwork οι Roleplay.

Ακούστε εδώ το νέο τραγούδι "Αγνός Γκάλης".

Το άλμπουμ "Έτοιμοι Ένα" μπορείτε να βρείτε εδώ, σε βινύλιο και CD ή σε ψηφιακή μορφή. 

Tracklist:

1.    ΣΟΥΠΕΡΜΠΛΕ ΥΓΡΟ
2.    ΜΗΤΕΡΑ
3.    ΑΠΑΙΤΩ
4.    ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
5.    ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
6.    ΤΟ ΦΙΛΙ
7.    ΑΓΝΟΣ ΓΚΑΛΗΣ
8.    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΕΤΗ
9.    ΦΛΕΒΑ
10.    ΚΑΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
11.    ΝΤΡΕΝΤ
12.    ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ

  • SHARE
  • TWEET