Οι Nirvana επιβεβαιώνουν πως ο Kurt Cobain παραμένει …νεκρός

Η επίσημη facebook σελίδα του συγκροτήματος αντιδρά σε καινούργια θεωρία συνομωσίας

13/09/2016 @ 09:02

Ο Kurt Cobain, προσποιούμενος τον νεκρό από το 1994, εμφανίστηκε τελικά στο Περού, όπου τα τελευταία 20 χρόνια παίζει κιθάρα –πλέον δεξιόχειρας- σαν …Ramiro Saavedra.

Ακόμα και ο πιο φανατικός οπαδός των θεωριών συνομωσίας γύρω από τον αδικοχαμένο τραγουδιστή των Nirvana θα χαμογελούσε με την παραπάνω πρόταση.

Όπως και να έχει, μετά την έκδοση της ιστορίας από την Daily Mail, η επίσημη σελίδα των Nirvana στο facebook αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει το προφανές: «Ο Cobain παραμένει …νεκρός»

Η ανακοίνωση είχε ξεκινήσει με κυνική διάθεση: «Είναι αλήθεια πως ο Kurt είναι ζωντανός, Χρειαζόταν λίγο χρόνο για να μάθει να παίζει κιθάρα με το δεξί του χέρι, καθώς με την πάροδο των χρόνων ανακάλυψε πως το να παίζεις με το αριστερό χέρι είναι πιο δύσκολο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε ξανά μαζί μας και τον συγχωρούμε για τη θλίψη όλων αυτών των χρόνων».

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ramiro Saavedra είναι ένας επαγγελματίας σωσίας- μίμος του Kurt Cobain που κέρδισε ένα Περουβιανό τηλεοπτικό talent show το 2012.

Δείτε τον εδώ στην εκτέλεση του "Come As You Are".

  • SHARE
  • TWEET