Είναι κοντά ένας νέος δίσκος από τους System Of A Down;

Serj Tankian: «Θα ήταν υπέροχο να δημιουργήσουμε κάτι τελείως καινούριο. Αν μπορούμε, θα το κάνουμε»

06/05/2016 @ 19:13

Για χρόνια φημολογείται ότι ο τραγουδιστής Serj Tankian είναι το μοναδικό εμπόδιο σε ό,τι έχει να κάνει με τα σχέδια ενός νέου δίσκου από τους System Of A Down. Αν και το συγκρότημα έχει περιοδεύσει σποραδικά από το 2010 και μετά, δεν έχουν υπάρξει σημεία για επιστροφή στα στούντιο ηχογραφήσεων.

Μιλώντας στο Rolling Stone και ερωτηθείς για την τρέχουσα κατάσταση των SOAD, ο Tankian δήλωσε: «Επικοινωνούμε και προσπαθούμε να δούμε αν είναι δυνατόν να ενώσουμε το υλικό που φέρει ο καθένας μας. Υπάρχει σίγουρα έντονη επικοινωνία, πολύ πέρα-δώθε. Δεν μπορώ να προβώ σε δηλώσεις περί του αν θα έχουμε ή όχι έναν νέο δίσκο, από την στιγμή που δεν έχουμε μπει σε στούντιο και δεν τον έχουμε κάνει. Αλλά σίγουρα υπάρχει επικοινωνία, τραγούδια που παίζει ο ένας στον άλλο και όλα αυτά, οπότε είναι καλά. Θα δούμε τί θα γίνει».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο να δημιουργήσουμε κάτι τελείως καινούριο προς μια νέα κατεύθυνση. Θα ήταν πολύ συναρπαστικό, αλλά θα πρέπει να είναι όλοι στις επάλξεις, στην ίδια φάση, να θέλουν το ίδιο και θα πρέπει να γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι όλοι ευτυχείς. Αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, θα το κάνουμε».

Ο Tankian έχει κυκλοφορήσει αρκετά άλμπουμ ως σόλο καλλιτέχνης τα τελευταία εννέα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων τριών soundtrack και μίας συνεργασίας με την jazz ορχήστρα "Jazz-Iz-Christ".

Ο τελευταίος δίσκος των System Of A Down, το "Hypnotize", βγήκε τον Νοέμβριο του 2005.

  • SHARE
  • TWEET