Ο K.K. Downing απευθύνθηκε στους Judas Priest για να συμμετάσχει στην επερχόμενη περιοδεία τους

Οι Βρετανοί θρύλοι θα περιοδεύσουν γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του συγκροτήματος

26/11/2019 @ 15:07

Ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ των σχέσεων K.K. Downing και Judas Priest φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ο Βρετανός θρυλικός κιθαρίστας με σχετική δήλωσή του, αποκαλύπτει πως απευθύνθηκε στο συγκρότημα, ζητώντας να συμμετάσχει στην επερχόμενη περιοδεία για τον εορτασμό 50 ετών των Metal Gods. H δήλωση του Downing έχει αναλυτικά ως εξής:

«Καταρχάς, θέλω να εκφράσω και πάλι την τεράστια εκτίμησή μου προς όλους τους οπαδούς παγκοσμίως για τη συντριπτικά θετική ανταπόκριση στην εμφάνιση στο Bloodstock τον Αύγουστο και τη συναυλία στο Wolverhampton στις αρχές Νοεμβρίου. Νιώθω ταπεινός και ευγνώμων.  Είναι επίσης αιφνιδιασμένος από τις συναρπαστικές φωνές των οπαδών για να συμμετάσχω στους εορτασμούς της πεντηκοστής επετείου των Judas Priest το επόμενο έτος.

Ως εκ τούτου, ένιωσα ότι το σωστό ήταν να απευθυνθώ στους πρώην συνεργάτες μου για να δω τις σκέψεις τους σχετικά με αυτό και η απάντησή τους είναι ότι δεν είναι δεκτικοί στη συμμετοχή μου στο συγκρότημα και δεν σκοπεύουν να με συμπεριλάβουν στους εορτασμούς των 50 χρόνων. Ωστόσο, τα σπουδαία νέα για τους οπαδούς είναι ότι θα συνεχίσω να κοιτάζω μπροστά και ότι ανυπομονώ να σας δω όλους τον δρόμο το 2020. Μαζί θα κατακτήσουμε τον κόσμο».

Ο Downing επέστρεψε στην σκηνή το καλοκαίρι, παίζοντας τέσσερα τραγούδια με τον πρώην κιθαρίστα των Manowar, Ross The Boss και την μπάντα του στο φεστιβάλ Bloodstock Open Air, ενώ στις αρχές του μήνα έδωσε μία μεμονωμένη συναυλία στο Wolverhampton, μαζί με τον Tim "Riper" Owens και τον David Ellefson, περιλαμβάνοντας κλασικά τραγούδια των  Judas Priest.

Η περιοδεία για τα 50 χρόνια των Judas Priest θα περάσει από την Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούλιο, καθώς οι Βρετανοί θρύλοι θα εμφανιστούν στο Κλειστό Φαλήρου, στα πλαίσια του Release Athens Festival.

  • SHARE
  • TWEET