Kerry King: «Πιστεύαμε ότι ήμασταν οι καλύτεροι όλων... Ο Dave Mustaine το πιστεύει ακόμα!»

Ο κιθαρίστας των Slayer αστειεύεται (;) για τον αρχηγό των Megadeth, μιλάει για τον πόλεμο μεταξύ των Big 4 και κοιτάει το μέλλον

22/09/2016 @ 14:40

Ο κιθαρίστας των Slayer, Kerry King, αστειεύτηκε σε δήλωσή του ότι οι Big 4 του thrash δεν αισθάνονται πλέον αντίπαλοι – με μόνη εξαίρεση τον ...Dave Mustaine!

Παραδέχεται, επίσης, ότι γνωρίζει πως το συγκρότημά του δεν θα συνεχίσει εσαεί, αν και ο ίδιος δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμος να διακόψει. «Δεν θέλω και να πεθάνω στην σκηνή, βέβαια...», ξεκαθαρίζει.

Οι Slayer και οι Metallica, μαζί με τους Megadeth και τους Anthrax έγιναν γνωστοί ως οι "Big 4" (Οι Τέσσερις «Μεγάλοι») στα '80s. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ μαζί, μέχρι το 2010.

Ερωτηθής από ρεπόρτερ των Miami New Times για το αν έχει νιώσει ποτέ ως αντιπάλους τους - πλέον συνοδοιπόρους στα live- Anthrax, ο King είναι αφοπλιστικά ειλικρινής: «Ναι, σίγουρα, όταν βγήκαν οι Big 4. Μετά την "Clash Of The Titans" περιοδεία ωστόσο δεν γινόταν πλέον να είσαι σε πόλεμο».

«Πιστεύαμε ότι ήμασταν καλύτεροι απ’ οποιονδήποτε άλλον. Το ίδιο μπορώ να φανταστώ ότι πίστευαν και οι Anthrax. O Dave Mustaine το πιστεύει ακόμα!»

Και τέλος, σχολιάζει σχετικά με τις συναυλίες: «Όλα πονάνε περισσότερο απ’ όσο όταν ήμουν 25 χρονών – αλλά τα show των Slayer είναι ακόμη επικά!».

  • SHARE
  • TWEET