Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το "Scorpions: Forever And A Day" στο Gimme Shelter Film Festival

Δευτέρα 30/10, στο Gagarin 205 το ντοκιμαντέρ-πορτρέτο του μεγάλου ταξιδιού που ξεκίνησε πριν μισό αιώνα στο Ανόβερο...

23/10/2017 @ 14:46

"Scorpions: Forever And A Day"

Μετά από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας και τεράστιων περιοδειών σε όλο τον κόσμο, οι Scorpions το 2010 αποφάσισαν πως είχε έρθει ώρα να αποχαιρετήσουν τη ζωή του ροκ σταρ και να παρουσιάσουν την τελευταία τους περιοδεία. Από τα ξεκινήματά τους ως έφηβοι μουσικόφιλοι στο Aνόβερο, ως μεσήλικες πλέον που θυμούνται με ειλικρίνεια το παρελθόν τους, απολαμβάνουν το παρόν και τη σχέση με τους οπαδούς, τους συνεργάτες τους, αλλά πάνω από όλα μεταξύ τους. Το "Forever and A Day" αποτελεί το πορτρέτο ενός μεγάλου ταξιδιού, μια κατάθεση αγάπης προς τη μουσική. Το «για πάντα» ακολουθείται πάντοτε από μια καινούργια μέρα και αυτός είναι ο τρόπος ζωής που ακολουθούσαν οι Scorpions για να ροκάρουν και να συνεχίζουν μέχρι σήμερα.

Trailer - DE, 2015, 100’. Σκηνοθέτης: Katja Von Garnier. Παραγωγή: Dokfil Fernsehproduktion, Tempest Film. Εμφανίζονται: Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, James Kottak, Pawel Maciwoda, Peter Amend, κ.α. 

Δείτε το τη Δευτέρα 30/10 στο Gagarin 205 στα πλαίσια του Gimme Shelter Film Festival.


Το Rocking.gr προσφέρει σε πέντε αναγνώστες του διπλές προσκλήσεις για την προβολή του "Scorpions: Forever And A Day".

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το Facebook Page του Rocking.gr:

Καλή Επιτυχία!

  • SHARE
  • TWEET