Thomas Youngblood: «Οι Kamelot έχουν δεκαπέντε διαμορφωμένες ιδέες για το νέο άλμπουμ»

Τα demos ακούγονται μελωδικά και heavy…

05/05/2017 @ 11:18

O κιθαρίστας των Kamelot, Thomas Youngblood, μίλησε στο γερμανικό fan club του συγκροτήματος για την πρόοδο του γραψίματος του επερχόμενου νέου άλμπουμ της μπάντας,

«Μόλις επέστρεψα από ένα δεύτερο γύρο δουλειάς μαζί με τον Oliver Palotai και πλέον έχουμε περίπου δεκαπέντε διαμορφωμένες ιδέες για τραγούδια. Θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε τις λεπτομέρειες και θα αποφασίσουμε ποια από αυτά προκρίνονται ως καλύτερα. Μέχρι τώρα τα demos ακούγονται μελωδικά και heavy. Ξεκίνησα ήδη τη συζήτηση με τον παραγωγό, Sascha Paeth, σε σχέση με την ηχογράφηση, την παραγωγή αλλά και τους πιθανούς special guests του άλμπουμ».

Σε ερώτηση που του έγινε για την στιχουργική κατεύθυνση της νέας δουλειάς, ο Thomas σχολίασε:

«Συζητάμε για το αν ο νέος δίσκος θα είναι concept ή όχι. Όταν ασχοληθούμε με τη θεματολογία των τραγουδιών, τις ιδέες, τις κατευθύνσεις θα ξέρουμε σίγουρα. Πολλά από τα άλμπουμ μας έχουν συγκεκριμένη θεματολογία, είτε πρόκειται για μια ιστορία είτε για μια σειρά ιστοριών που ασχολούνται με ένα κοινό θέμα. Νομίζω πως το νέο υλικό βρίσκεται κοντά στην ατμόσφαιρα του "Haven", με αρκετές όμως νέες ιδέες και εξέλιξη».

  • SHARE
  • TWEET