Ο Jon Oliva αναρρώνει από εγκεφαλικό

...Και ετοιμάζει νέο, διπλό δίσκο

28/07/2016 @ 13:35

Ο Jon Oliva, Αμερικανός συνθέτης, πολυοργανίστας και τραγουδιστής περισσότερο γνωστός ως ο ιδρυτής των Savatage, αποκάλυψε ότι αναρρώνει από εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε τον Απρίλιο.

Στην σελίδα του στο Facebook γράφει: «Δεν ήταν όσο σοβαρό θα μπορούσε να είναι, αλλά με άφησε με κάποιες προκλήσεις στην ανάρρωση που συχνά συνδέονται με τα εγκεφαλικά. Οι φυσιοθεραπείες και οι συνεδρίες αποτοξίνωσης με επαναφέρουν στο φυσιολογικό και αισθάνομαι και πάλι γεμάτος αυτοπεποίθηση να ηχογραφήσω νέα μουσική. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι ένα τόσο τραυματικό πρόβλημα υγείας ήταν σαν πραγματική επιφοίτηση για μένα!».

Παρά τα πρόσφατα θέματα υγείας που αντιμετώπισε, ο Oliva ισχυρίζεται ότι δεν μετανιώνει για τον τρόπο που έζησε την ζωή του μέχρι σήμερα: «Έζησα με τον rock 'n' roll τρόπο από τα 18 μου. Είναι το μόνο που ξέρω να κάνω και έχω απολαύσει την βόλτα. Αλλά έρχεται η στιγμή στις ζωές όλων μας που πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να πάρεις κάποιες αποφάσεις που φέρνουν δραστικές αλλαγές στον τρόπο που ζεις ...το οποίο εγώ το έκανα! Έτσι, λοιπόν, με μια φρέσκια και γεμάτη ενέργεια προσέγγιση της ζωής μου, μπορώ πλέον να εστιάσω στην κυκλοφορία ενός διπλού νέου δίσκου με μουσική του Oliva που θα ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα».

Ο Jon κλείνει την ανάρτηση, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του «από τα βάθη της καρδιάς του για την αγάπη και την στήριξη που του προσέφεραν όλα αυτά τα πολλά χρόνια που έχουν περάσει μαζί».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης, παρακάτω:

  • SHARE
  • TWEET