Ο Johnny Depp στους Stone Temple Pilots;

Μια φωτογραφία του συγκροτήματος στο Twitter πυροδότησε τις φήμες

02/03/2018 @ 15:02

Απ' ότι φαίνεται, ο Johnny Depp αρχίζει και κάνει στροφή στην καριέρα του, αφού πλέον γίνονται όλο και πιο συχνές οι εμφανίσεις του μαζί με μουσικούς ή συγκροτήματα.

Χτες, ο Robert DeLeo, μπασίστας των Stone Temple Pilots, «τιτίβισε» μια φωτογραφία από την πρόβα του συγκροτήματος και φαίνεται ότι στην παρέα τους «κόλλησε» και ο Johnny Depp. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Depp απλά συμμετείχε στην πρόβα τους ή μπορεί να συνεργαστεί μαζί τους για επερχόμενες συναυλίες του συγκροτήματος.

Ο Robert DeLeo μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξη του για το πως αισθάνεται για τη σημερινή μουσική.

«Παλαιότερα είχα περισσότερο χρόνο να ακούσω μουσική. Αυτό νομίζω ισχύει και για τα υπόλοιπα παιδιά της μπάντας. Όταν γράφουμε καινούριο υλικό, δεν έχουμε το κουράγιο να κάτσουμε να ακούσουμε μουσική έπειτα από δέκα συνεχόμενες ώρες στο στούντιο. Προτιμώ να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου.

Όταν βρίσκω χρόνο ακούω καινούρια κομμάτια. Αυτό γίνεται συνήθως όταν οδηγώ. Πιστεύω ότι η μουσική σε εμπνέει, ειδικά σε καθημερινές καταστάσεις που σε κουράζουν και σε εξουθενώνουν. Η μουσική γενικά μπορεί να σε αναγκάσει να βγάλεις στην επιφάνεια πολλά συναισθήματα.»

Ο Depp και ο DeLeo είναι ήδη συμπαίκτες στους Hollywood Vampires, μαζί με τους Alice Cooper, John Perry από τους Aerosmith και Matt Sorum από τους Guns N' Roses.

Πρόσφατα, o Depp συμμετείχε και στο video clip του Marilyn Manson, "Kill4Me".

  • SHARE
  • TWEET