John Lydon, το καλό παιδί

Ποια η αντίδραση του όταν οπαδός του πέταξε μπουκάλι στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια συναυλίας

17/08/2016 @ 15:28

Όταν ένας rock μουσικός δέχεται επίθεση με μπουκάλια ή άλλων ειδών «ιπτάμενα αντικείμενα», συνήθως σταματάει τη συναυλία, ιδίως όταν έχει ματώσει στο πρόσωπο. Για τον frontman των Sex Pistols και Public Image Ltd., όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Public Image Ltd. στο Santiago της Χιλής την προηγούμενη Κυριακή (14 Αυγούστου), ένας οπαδός πέταξε ένα μπουκάλι στον John Lydon, το οποίο προσγειώθηκε στο πρόσωπο του, «ανοίγοντας» το και γεμίζοντας τον με αίματα.

Αφού πήρε μερικές ανάσες και βρήκε τον απαραίτητο χρόνο για να επιπλήξει τον «δειλό», κατά τα λεγόμενα του, οπαδό, ανακοίνωσε στο κοινό πως η συναυλία δε θα διακοπεί, συνεχίζοντας το κομμάτι, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Η ιστορία βέβαια δε τελειώνει εδώ, καθώς παρευρισκόμενος της συναυλίας αποκαλύπτει τώρα ότι ο Lydon έσπευσε να προστατεύσει τον άνθρωπο που του πέταξε το μπουκάλι από αγανακτισμένους οπαδούς που «ήθελαν να του δώσουν ένα μάθημα».

Όπως γίνεται αντιληπτό, μέρος του κοινού εξαγριώθηκε με την απόφαση του συγκεκριμένου ατόμου να πετάξει το μπουκάλι στο πρόσωπο του μουσικού και θέλησε να του «τα πει ένα χεράκι», ανεπιτυχώς, καθώς ο ίδιος ο Johnny Rotten παρενέβη, ζητώντας να τον αφήσουν ήσυχο.

Λίγο μετά τη συναυλία, ο Lydon έκανε την ακόλουθη δημοσίευση στο Facebook:

  • SHARE
  • TWEET