John Dolmayan: «Ο θάνατος του Cornell μας έκανε να δούμε πόσο χρόνο σπαταλήσαμε»

Ο ντράμερ ισχυρίζεται ότι το νέο υλικό «είναι ισάξιο ή και ξεπερνά» ό,τι έχουν κάνει στο παρελθόν οι System Of A Down

25/05/2017 @ 21:49

Ο ντράμερ John Dolmayan έχει και στο παρελθόν εκφράσει την δυσφορία του για τις καθυστερήσεις που συναντά η έκτη δουλειά των System Of A Down, αφού δώδεκα χρόνια μετά το "Hypnotize" και το «χρυσό» ντεμπούτο του στο Νο.1 του Billboard 200, δεν έχουμε ακόμη δει –και πολύ χειρότερα, ακούσει- τον διάδοχό του. 

Σε νέα του συνέντευξη, ο Dolmayan αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν τώρα στις τάξεις των SOAD και ισχυρίζεται ότι το νέο υλικό πάνω στο οποίο δουλεύουν «είναι ισάξιο ή και ξεπερνά» ό,τι έχουν κάνει στο παρελθόν!

Τα δώδεκα χρόνια ξηρασίας φαίνεται δεν ήταν σκληρά μόνο για τους θαυμαστές της μπάντας, αλλά και οι ίδιοι οι Αρμενοαμερικανοί δείχνουν πλέον να αδημονούν για την νέα κυκλοφορία.

«Στο συγκρότημά μας, η δυσκολία δεν συνίσταται στο ότι κάποιος από μας θα μπλέξει ή δεν θα καταφέρει να ακολουθήσει. Είναι πρακτικά θέμα του αν θα βρεθούμε όλοι μαζί και θα κάνουμε κάτι», εξηγεί ο ντράμερ στον ραδιοφωνικό σταθμό 107.5 Las Vegas.

«Είχα πρόβα χθες το βράδυ στο Λος Άντζελες και πήγα αμέσως... Δεν ξέρω. Δεν ξέρω γιατί δεν βγάζουμε δίσκο. Είναι πολύ αποκαρδιωτικό.»

Όμως κατεύνασε τις γνωστές φήμες περί εντάσεων ανάμεσα στα μέλη που γίνονται και η βασική αιτία των καθυστερήσεων: «Το περίεργο είναι ότι όταν βρισκόμαστε στο στούντιο, όλοι μας τα πάμε περίφημα μεταξύ μας. Και περνάμε τέλεια στον δρόμο».

Και κλείνει: «Αν περνούσε το δικό μου, θα είχαμε βγάλει πέντε δίσκους τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Και πραγματικά πιστεύω πως δεν υπηρετούμε καλά εαυτούς, γιατί έχεις ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, ξέρεις... Αν μη τι άλλο, ο θάνατος του Chris Cornell έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και βλέπεις καθαρά πόσο χρόνο τελικά σπατάλησες».

  • SHARE
  • TWEET