Νέο ντοκιμαντέρ για τον John Coltrane

Την αφήγηση του "Chasing Trane: The John Coltrane Story" αναλαμβάνει ο Denzel Washington

29/03/2017 @ 14:03

Ένα νέο trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ "Chasing Trane: The John Coltrane Story", είδε το φως της δημοσιότητας.

Συνδυάζοντας αρχειακό υλικό, φωτογραφίες και video από live εμφανίσεις, το φιλμ αφηγείται την ιστορία της σύντομης αλλά πολυκύμαντης ζωής του μεγάλου jazz μουσικού.

Λόγω του ότι ο John Coltrane είχε δώσει ελάχιστες ραδιοφωνικές συνεντεύξεις χωρίς να εμφανιστεί ποτέ στην τηλεόραση, ο Denzel Washington αφηγείται τα λόγια και τις σκέψεις του.

«Σε πολλούς ρόλους του ο Denzel εκπέμπει μια ήρεμη, εσωτερική δύναμη, χαρακτηριστικό το οποίο είχε και ο Coltrane, όπως μου είπαν πολλοί από τους φίλους του», αναφέρει ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, John Scheinfeld.

Στο ντοκιμαντέρ, επίσης, συμμετέχουν ο Common, ο Kamasi Washington, ο Carlos Santana, ο Wynton Marsalis, ο Bill Clinton, ο Sonny Rollins, ο Dr. Cornel West και αρκετοί ακόμα οι οποίοι συζητούν την σημαντικότητα και την επίδραση του μεγάλου καλλιτέχνη. 

Με την οικογένειά του αλλά και το lebel που κατέχει τη δισκογραφία του Coltrane να συνεισφέρουν τα δέοντα στην παραγωγή του φιλμ, το ντοκιμαντέρ "Chasing Trane: The John Coltrane Story" θα ξεκινήσει το ταξίδι του στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη Νέα Υόρκη, στις 14 Απριλίου.

  • SHARE
  • TWEET