Ο ντράμερ των Aerosmith μηνύει τα υπόλοιπα μέλη επειδή του ζήτησαν να… περάσει οντισιόν για να ξαναμπεί στην μπάντα

Τις επόμενες μέρες η μπάντα τιμάται από τα Grammy Awards

22/01/2020 @ 14:16

Οι Aerοsmith αναμένεται να τιμηθούν κατά την διάρκεια των Grammy Awards λαμβάνοντας το βραβείο MusiCares Person Οf Τhe Year 2020.

Η εορταστική περίσταση όμως των βετεράνων rockers μετατράπηκε σε… αντιδικία μεταξύ των μελών της μπάντας.  

Ο επί συναπτά έτη ντράμερ των Aerosmith, Joey Kramer κινείται νομικά εναντίον της μπάντας, ισχυριζόμενος πως τα υπόλοιπα μέλη αποτρέπουν την συμμετοχή του στα βραβεία.

Ο Kramer αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την μπάντα λόγω τραυματισμού, την περασμένη άνοιξη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, μετά την ανάρρωσή του πληροφορήθηκε πως θα έπρεπε να περάσει από… οντισιόν αποδεικνύοντας πως παραμένει ικανός να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Στην αγωγή ο ντράμερ αναφέρει πως το άγχος της ακρόασης του προκάλεσε επιπτώσεις στην υγεία του αναγκάζοντάς τον να κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο, μην μπορώντας να παραστεί στις συναυλίες του συγκροτήματος στο Λας Βέγκας. Λόγω του γεγονότος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Kramer, η μπάντα του επέβαλλε την πληρωμή 20.000 δολαρίων την εβδομάδα για τον αντικαταστάτη του στις εμφανίσεις στο Βέγκας.

Τελικά, όταν πέρασε από οντισιόν στις αρχές του μήνα ο παλαίμαχος μουσικός ανέφερε πως οι Aerosmith απέτρεψαν την επανασύνδεσή του, λόγω έλλειψης ενέργειας.

  • SHARE
  • TWEET