Joe Perry: «Είμαστε πιο κοντά στο τέλος παρά στην αρχή»

Ο κιθαρίστας αφήνει όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο και για νέα μουσική από τους Aerosmith

28/01/2017 @ 17:11

Ο Joe Perry δηλώνει σε νέα του συνέντευξη στο Ultimate Classic Rock ότι η αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Aerosmith «θα διαρκέσει πάρα πολύ καιρό».

«Όπως το βλέπουμε τώρα, πρόκειται σε είμαστε σε «mode περιοδείας» κατά το ήμισυ για τα επόμενα χρόνια», αναφέρει ο κιθαρίστας. «Θα παίρνουμε κανα ρεπό εδώ κι εκεί αλλά θέλουμε πραγματικά να παίξουμε σε κάποια μέρη που μπορεί να έχουμε παίξει στο παρελθόν από μία έως και καμία φορά.»

«Είμαστε πολύ πιο κοντά στο τέλος παρά στην αρχή. Δεν πρόκειται όμως να πω πως μετά το αμερικανικό σκέλος της περιοδείας μας, ας πούμε, δεν θα ξαναπαίξουμε στην Αμερική. Αν και νοιώθω πλέον ότι κάθε συναυλία μας μπορεί να είναι και η τελευταία. Δεν τα ξέρεις αυτά τα πράγματα... Υπάρχει μια τελευταία φορά για όλα στην ζωή.»

Μετά τα παραπάνω μακάβρια, όμως, ο Perry αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για νέα μουσική από τους Aerosmith, αν και δεν κάνει ξεκάθαρο με ποια μορφή θα κυκλοφορήσει:

«Έλεγα στον Steven (σ.σ.Tyler) να μπαίναμε λίγο στο στούντιο, ακόμη και μόνο για ένα-δυο καινούρια τραγούδια. Αλλά επίσης γνωρίζω ότι θα κοιτάξουμε στα αρχεία μας και θα ανασύρουμε πράγματα που είτε δεν ηχογραφήσαμε ποτέ, είτε που υπάρχουν μόνο σε ζωντανές ηχογραφήσεις. Οπότε δεν ξέρω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε τουλάχιστον για ακόμα μια φορά στο στούντιο

Το συγκρότημα ανακοίνωσε το φθινόπωρο που μας πέρασε την "Aero-Vederci Baby!" ευρωπαϊκή περιοδεία του για μέσα στο 2017.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί συναυλίες σε Ισραήλ, Γεωργία, Ρωσία, Γερμανία, Πολωνία, Δανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ελβετία.

  • SHARE
  • TWEET