Jimmy Page: «Οι Led Zeppelin δεν τελείωσαν ακόμα»

Υποσχέθηκε ότι οι επανεκδόσεις θα συνεχιστούν και μετά το "The Complete BBC Sessions"

20/09/2016 @ 22:20

Σύμφωνα με το The Pulse Of Radio, ο Jimmy Page υποσχέθηκε ότι οι επανεκδόσεις του υλικού των Led Zeppelin θα συνεχιστούν.

Ο Page βάζει την σφραγίδα του στις επιλογές και υπογράφει την παραγωγή της επανεκδοθείσας συλλογής "The Complete BBC Sessions", με τραγούδια που έπαιξαν ζωντανά οι Led Zep την περίοδο 1969-1971 για τον βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό και οκτώ νέους τίτλους.

Ο ίδιος δήλωσε στην Telegraph: «Οι Led Zeppelin δεν τελείωσαν ακόμα, ξεκάθαρα, μιας και κάθε χρόνο από το 1968 αποκτούν νέους θαυμαστές (για του λόγου το αληθές, διαβάστε εδώ). Οι επανακυκλοφορίες που έχουν γίνει ήδη, διπλασίασαν και παραπάνω το υλικό που βρίσκεται εκεί έξω. Ήθελα να γίνει αυτό αλλά να γίνει με την άδειά μου, αφού εγώ είμαι αυτός που τα έγραψε, που έκανε την παραγωγή και την μείξη. Δεν είναι καθόλου πιο περίεργο από το να γράψεις την αυτοβιογραφία σου».

«Η μουσική των Zeppelin φτιάχτηκε με τόση ελευθερία και πεποίθηση από αρχι-μουσικούς και αυτό της επέτρεψε να ταξιδέψει στον χρόνο. Ήταν μια εξαιρετική σύζευξη η συνέργεια που επιτεύχθηκε μέσα στο συγκρότημα.»

Η πρώτη συλλογή "BBC Sessions" των Led Zeppelin κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου του 1997 και έφθασε στο Νο.12 του Billboard 200 Chart.

Άραγε, ποια θα είναι η επόμενη επανακυκλοφορία από τους Λονδρέζους rockers;

  • SHARE
  • TWEET