Jeff Loomis: «Ο Warrel Dane ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος με πολλά, όμως, προβλήματα…»

Ο πρώην κιθαρίστας των Nevermore μιλάει για τον φίλο και συνοδοιπόρο του

29/01/2018 @ 10:54

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρώην κιθαρίστας των Nevermore και νυν των Arch Enemy, Jeff Loomis, μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του τραγουδιστή των πρώτων, Warrel Dane.

«Πρόκειται για ένα πολύ λυπηρό γεγονός με έναν από τους καλύτερούς μου φίλους. Μεγαλώσαμε μαζί και βρεθήκαμε στην ίδια μπάντα. Ήταν ένας από τους καλύτερους στιχουργούς και τραγουδιστές του metal, ένας εξαιρετικός άνθρωπος με πολλά όμως προβλήματα. Πάλευε αρκετά χρόνια με την εξάρτηση του από το αλκοόλ. Είχαμε πολλές καλές στιγμές μαζί αλλά και αρκετές άσχημες. Στο τέλος όμως οι σχέσεις μας αποκαταστάθηκαν και ξαναήρθαμε κοντά ο ένας στον άλλον».

Στην ερώτηση για το αν υπήρξαν συζητήσεις επανένωσης των Nevermore πριν από το θάνατο του Warrel, ο Loomis απάντησε:

«Για όλα τα πράγματα υπάρχει μια κατάληξη. Στη δικιά μου περίπτωση, μετά από 18 χρόνια στο συγκρότημα ένοιωσα πως έκλεισε ένας κύκλος της ζωή μου. Ήθελα να ανοίξω ένα καινούργιο κεφάλαιο. Υπήρξαν, βέβαια, κάποιες συζητήσεις πριν από ένα ή ενάμιση χρόνο, για ένα reunion show, αλλά ποτέ δεν προχώρησαν. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν πρόκειται, πλέον, ποτέ να συμβεί».

Να θυμίσουμε πως οι Nevermore διαλύθηκαν το 2011 όταν ο Loomis και ο ντράμερ Van Williams ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το συγκρότημα λόγω προσωπικών διαφορών με τον Dane και τον μπασίστα Jim Sheppard.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Jeff Loomis.

  • SHARE
  • TWEET