Jason Newsted – Metallica: Κοντά στο reunion;

Ο πρώην μπασίστας των Metallica επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τον Lars Ulrich και οι φήμες παίρνουν φωτιά

30/08/2016 @ 14:21

Ο Jason Newsted, πρώην μπασίστας των Metallica, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τον Lars Ulrich τις τελευταίες εβδομάδες, όταν η μπάντα ετοιμάζει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του SiriusXM, "Eddie Trunk Live", την 29η Αυγούστου, ο Newsted υπαινίχθηκε σαφώς ένα πιθανό reunion με το πρώην συγκρότημά του στο κοντινό μέλλον:

«Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Lars ότι έρχεται την Πέμπτη. Μιλάμε κάθε δεκαπέντε μέρες. Καθώς βγαίνει ο νέος δίσκος, πολλά συμβαίνουν στα θεμέλια, ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, οπότε είμαστε όλοι σε επαφή. Και τώρα πλέον, μιλάμε πραγματικά (από τηλεφώνου), που είναι πολύ ωραίο, ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σύντομα. Αλλά έχουν πολλά να κάνουν εδώ με αυτόν τον νέο δίσκο. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτούς, φίλε! Νιώθω περήφανος!».

Ο Jason επίσης επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις τους έχουν να κάνουν με επαγγελματικά θέματα, γεγονός που «ανατίναξε» τις online συζητήσεις και έβαλε φωτιά στις φήμες για την πιθανότητα ενός reunion, κάτι που και ο ίδιος δεν απέκλεισε.

Μία πιθανότητα είναι να τους συνοδεύσει στην ερχόμενη περιοδεία τους και αν κάτι τέτοιο όντως συμβεί, θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του Rob Trujillo.

Ο Newsted ήταν με το συγκρότημα στην πλειονότητα των εμπορικών του επιτυχιών και έχει στο ενεργητικό του πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων με τους Metallica. Εν τω μεταξύ, ο 53χρονος μουσικός έκανε γνωστή τη δημιουργία του νέου σχήματος Would And Steal, με το οποίο θα κινηθεί σε ακουστικό ήχο.

  • SHARE
  • TWEET