Jag Panzer: Ένα βήμα πριν την ηχογράφηση του "The Deviant Chord"

Οι βετεράνοι metallers από το Κολοράντο ολοκλήρωσαν τα demo του νέου τους άλμπουμ

16/01/2017 @ 17:43

Οι βετεράνοι metallers Jag Panzer έχουν πλέον ολοκληρώσει τα demos του νέου τους υλικού που θα απαρτίσει τον επόμενο δισκογραφικό σταθμό της καριέρας τους, υπό τον εντυπωσιακό τίτλο "The Deviant Chord" ("Η Αποκλίνουσα Χορδή").

Το συγκρότημα από το Κολοράντο σκοπεύει να μπει στο στούντιο σε τρεις εβδομάδες από τώρα και να ξεκινήσει να ηχογραφεί την τελική μορφή των νέων τραγουδιών, που θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο τρέχον έτος από την SPV/Steamhammer.

Οι Jag Panzer ανακοίνωσαν τον Αύγουστο του 2014 ότι ήταν σε αναζήτηση νέου τραγουδιστή αλλά έκτοτε έχουν επανενωθεί με τον Harry 'The Tyrant' Conklin, που δήλωνε αργότερα σε ανάρτησή του: «Ποτέ δεν έφυγα ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Είναι περίπλοκο!».

Η συμμετοχή τους στο 17ο "Keep It" True φεστιβάλ της Γερμανίας τον Απρίλιο του 2014 ήταν και πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση επί ευρωπαϊκού εδάφους με τον κιθαρίστα Joey Tafolla.

Με ημερομηνία κυκλοφορίας την 28η Φεβρουαρίου του 2011 για την Ευρώπη, το "Scourge Of The Light", ο τελευταίος δίσκος τους, πούλησε στις Ηνωμένες Πολιτείες όσα αντίτυπα ήταν αρκετά για να καταφέρει να βάλει τους Panzer για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα τους στο Top 100 του Billboard.

  • SHARE
  • TWEET