Οι πρώην Guns N’ Roses, Izzy Stradlin και Matt Sorum ξανά μαζί

Ο Stradlin θέλησε ένα παλιό φίλο στα ντραμς του "F.P. Money"

01/07/2016 @ 11:34

Ο πρώην κιθαρίστας και συνθέτης των Guns N’ Roses, Izzy Stradlin αποκάλυψε, σε μήνυμα στο twitter, την επανασύνδεσή του με τον πρώην ντράμερ του συγκροτήματος, Matt Sorum για το καινούργιο single "F.P. Money".

Ενώ οι υπόλοιποι Guns έχουν ξεκινήσει την "The Not In This Lifetime" περιοδεία επαναδραστηριοποίησης της μπάντας, ο Izzy που ως γνωστό δε συμμετέχει στο εγχείρημα αναφέρει στο εν λόγω post την συνάντησή του στις αρχές του χρόνου με τον Sorum και την απόφασή του να ηχογραφήσουν μαζί μετά από πολλά χρόνια.

«Ο Matt Sorum είναι στα ντραμς, ο Damon Fox στα keyboards, ο Tony Babylon στο μπάσο, ο Rick Richards στις lead κιθάρες και εγώ στις κιθάρες και τα φωνητικά. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στα Brotheryn Studios και θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο του 2016», αναφέρει ο Stradlin.

Ο Sorum σχολιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Ήταν εξαιρετικό που ήρθα σε επαφή ξανά και έκανα Rock N’ Roll με αυτόν τον εκπληκτικό συνθέτη, τραγουδιστή, κιθαρίστα και πολύ ωραίο τύπο. Μουσική για χάρη της μουσικής»,

Ακούστε εδώ ένα απόσπασμα του F.P. Money.

  • SHARE
  • TWEET