Iron Maiden: Δείτε όλα τα video από το "The Book Of Souls: Live Chapter"

17 Νοεμβρίου η παγκόσμια ημέρα κυκλοφορίας του

15/11/2017 @ 17:07

Στις 17 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει σε όλον το κόσμο το "The Book Of Souls: Live Chapter" των Iron Maiden από τη Warner Music. Η κυκλοφορία περιλαμβάνει τραγούδια που εκτέλεσαν οι Άγγλοι θρύλοι του heavy metal κατά τη διάρκεια της περιοδείας "The Book of Souls World Tour", που έκανε στάση σε τριάντα εννέα χώρες κατά το 2016 - 2017 και την παρακολούθησαν πάνω από δύο εκατομμύρια fan.

Το "The Book of Souls: Live Chapter" θα κυκλοφορήσει σε απλή και deluxe έκδοση CD όπως επίσης και σε βινύλιο, ενώ η ταινία από την περιοδεία θα είναι διαθέσιμη για δωρεάν streaming ή για digital download.

Δείτε όλα τα video από κάθε συναυλία εδώ.

Υπεύθυνοι της παραγωγής αυτής της κυκλοφορίας είναι οι Tony Newton και Steve Harris, όπου εμπνεύστηκαν από το setlist αυτής της χρονιάς και επίσης συμπεριέλαβαν και έξι τραγούδια από το "Book Οf Souls", το πιο πρόσφατο studio album της μπάντας, μαζί με μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες.

Ο Steve Harris δήλωσε: «Ξοδέψαμε πολύ χρόνο για αυτό το project και ήθελα να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην live εμπειρία των Maiden για να παρουσιαστεί στους φανς μας σε όλο τον κόσμο. Αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει άπειρες ώρες ακούγοντας όλες τις κασέτες από κάθε σόου, για να διαλέξουμε το υλικό και για να κατασκευάσουμε έναν συνεχόμενο ήχο ο οποίος θα αποτυπώνει τον ενθουσιασμό μας παίζοντας σε καινούργιες πόλεις, όπως το El Salvador, καθώς και στις αγαπημένες μας όπως το Donington ή το Wacken».

O μάνατζερ των Maiden, Rod Smallwood πρόσθεσε: «Η παγκόσμια περιοδεία "The Book Of Souls World Tour" ήταν μια τεράστια επιχείρηση, ειδικά για τον Bruce Dickinson, ο οποίος τραγούδησε πρώτη φορά σε κοινό μετά την ανάρρωση του από τον καρκίνο. Πιλοτάρησε επίσης το Ed Force One, το οποίο αναβάθμισε από Boeing 757 σε 747, προκειμένου να μπορούμε να πάμε γρηγορότερα και πιο μακριά σε πόλεις και σε φανς ανά τον κόσμο. Αυτός ο ενθουσιασμός συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και είχε ως αποτέλεσμα τα πιο επιτυχημένα σόου μας σε Νότια Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν μια ξεχωριστή περιοδεία και γι'αυτό θεωρήσαμε ότι έπρεπε να την καταγράψουμε και για εμάς, αλλά και για τους φαν μας. Ο Steve έχει κάνει φανταστική δουλειά».

Η πλήρης λίστα των τραγουδιών που συμπεριλαμβάνονται στην νέα κυκλοφορία και μαζί των πόλεων όπου έγιναν οι ηχογραφήσεις είναι η εξής:

01. "If Eternity Should Fail" - Sydney
02. "Speed Of Light" - Cape Town
03. "Wrathchild" - Dublin
04. "Children Of The Damned" - Montreal
05. "Death Or Glory" - Wroclaw
06. "The Red And The Black" - Tokyo
07. "The Trooper" - San Salvador
08. "Powerslave" - Trieste
09. "The Great Unknown" - Newcastle
10. "The Book Of Souls" - Donington
11. "Fear Of The Dark" - Fortaleza
12. "Iron Maiden" - Buenos Aires
13. "Number Of The Beast" - Wacken
14. "Blood Brothers" - Donington
15. "Wasted Years" - Rio de Janeiro

Το άλμπουμ θα έχει το ίδιο φορμά με το "The Book Of Souls" και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα ως deluxe hardcase διπλό CD, αλλά και ως απλό CD, τριπλό μαύρο βινύλιο και υψηλής ποιότητας ψηφιακό αρχείο.

Οι Iron Maiden έρχονται ξανά στην Ελλάδα, για μια headline εμφάνιση στην σκηνή του Terra Vibe την Παρασκευή 20 Ιουλίου, στα πλαίσια του Rockwave Festival 2018.

"Τα Πάντα Για Τους Iron Maiden": Το Rocking.gr σας προσφέρει ό,τι θα θέλατε να διαβάσετε πριν από την επιστροφή των θρυλικών heavy metallers στην χώρα μας.

  • SHARE
  • TWEET