Ian Astbury: «Οι Cult έχουν ακόμα πολλή μουσική να δώσουν»

Η μπάντα θα κάνει support εμφανίσεις σε συναυλίες των Guns N’ Roses

10/06/2016 @ 11:19

Ο τραγουδιστής των Cult, Ian Astbury σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρει πως το συγκρότημά του είναι ένας «ενεργός οργανισμός, που έχει πολύ μουσική να δώσει».

Η μπάντα από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ξεκινήσει μια ακόμη συνεργασία με τον παραγωγό Bob Rock η οποία αποτυπώθηκε στον τελευταίο δίσκο, "Hidden City", ενώ ο κιθαρίστας Billy Duffy, ανακοίνωσε πως οι Cult θα εμφανιστούν ως support σε κάποιες από τις επερχόμενες συναυλίες των Guns N’ Roses.

Σε ερώτηση που έγινε στον Astbury για το αν το συγκρότημα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν κάνουμε κανένα απολογισμό , αντίθετα συνεχίζουμε το δρόμο μας χωρίς να κοιτάμε πίσω».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Για τις επιλογές που κάνουμε, βασιζόμαστε στο ένστικτό μας. Μας έχουν γίνει αρκετές προτάσεις και είχαμε πολλές ευκαιρίες να βγάλουμε χρήματα κάνοντας tour με καλλιτέχνες που βρίσκονταν στο προσκήνιο μερικές δεκαετίες πίσω, αλλά τις απορρίψαμε. Έχουμε την προσοχή μας στραμμένη σε αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο σήμερα και δεν μας απασχολεί το παρελθόν».

Να υπενθυμίσουμε πως οι Cult, αυτή την εποχή, βρίσκονται σε περιοδεία στον Καναδά.

  • SHARE
  • TWEET