Δείτε την τελευταία συναυλία των Black Sabbath στη Νέα Υόρκη

Και διαβάστε τα πάντα για το νέο CD-έκπληξη που διατίθεται στην "The End Tour"

29/02/2016 @ 09:26

Οι Black Sabbath αποκάλυψαν πρόσφατα ότι στις συναυλίες της ύστατης περιοδείας τους διαθέτουν ένα νέο, περιορισμένων αντιτύπων CD με τίτλο "The End".

Ο δίσκος περιλαμβάνει τέσσερα προηγουμένως αδημοσίευτα τραγούδια, που είχαν μείνει εκτός της δισκογραφικής επανένωσης της μπάντας το 2013, του άλμπουμ "13", όπως και τις live εκδοχές τεσσάρων τραγουδιών από την παγκόσμια περιοδεία που έκανε το συγκρότημα για να προμοτάρει αυτόν το δίσκο.

Τα τέσσερα studio κομμάτια είναι τα: "Season Of The Dead", "Cry All Night", "Take Me Home" και "Isolated Man". Στα ντραμς κάθεται ο Brad Wilk.

Οι live εκτελέσεις αφορούν τα "God Is Dead?", "Under The Sun", "End Of The Beginning" και "Age Of Reason", με ντράμερ τον Tommy Clufetos, και έχουν ηχογραφηθεί στο Σύδνεϋ, τη Νέα Ζηλανδία και το Οντάριο του Καναδά.

Επίσης, δείτε τα video ("Paranoid", "War Pigs", "Hand Of Doom") που τράβηξε μέλος του κοινού από την τελευταία συναυλία των Black Sabbath στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, που δόθηκε το Σάββατο 27 Φλεβάρη στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας "The End" της μπάντας.

Αυτό είναι το setlist:

01. Black Sabbath
02. Fairies Wear Boots
03. After Forever
04. Into The Void
05. Snowblind
06. War Pigs
07. Behind The Wall Of Sleep
08. N.I.B.
09. Hand Of Doom
10. Rat Salad
11. Iron Man
12. Dirty Women
13. Children Of The Grave

Encore:

14. Paranoid

Οι Black Sabbath επανεκκίνησαν την περιοδεία τους στις 6 Φεβρουαρίου από την Washington, μετά από τις τρεις ακυρώσεις που αναγκάστηκαν να κάνουν λόγω των προβλημάτων υγείας του Ozzy Osbourne.

  • SHARE
  • TWEET