Η είσοδος των Pearl Jam στο Rock & Roll Hall Of Fame

Δείτε τη σπουδαία μπάντα να παίζει τρία τραγούδια της - Video με Yes και Lenny Kravitz να διασκευάζει Prince

09/04/2017 @ 15:09

Το βράδι της Παρασκευής, στο Barclays Center του Brooklyn της Νέας Υόρκης, έγινε η ένταξη έξι ακόμα ονομάτων στο Rock & Roll Hall Of Fame.

Pearl Jam, Journey, Yes, Electric Light Orchestra, Joan Baez και Tupac Shakur ήταν οι τιμώμενοι τυχεροί, με τους πρώτους να δίνουν συγκινητικές ευχαριστήριες ομιλίες στο πλήθος που τους αποθέωσε.

Δείτε εδώ το λόγο του David Letterman, οικοδεσπότη διάσημου τηλεοπτικού show, που τους φιλοξένησε πολλές φορές, και τα μέλη των Pearl Jam να μιλούν. Η μπάντα έπαιξε τα (κάντε κλικ στους τίτλους για να τα δείτε) "Alive" μαζί με τον πρώτο της ντράμερ, Dave Krusen, "Given To Fly" και "Better Man"

Οι Yes with έπαιξαν το κλασικό "Roundabout " με τον Geddy Lee να παίζει μπάσο προς τιμήν του Chris Squire που έφυγε το 2015 από τη ζωή. Ο Lenny Kravitz, αμέσως μετά το αφιέρωμα στους μουσικούς που έφυγαν από τη ζωή τον περασμένο χρόνο, διασκεύασε εξαιρετικά τα "When Doves Cry" και "The Cross" του Prince.

Η βραδιά έκλεισε με τους Pearl Jam και το "Rockin' In The Free World", την εμβληματική διασκευή τους στο τραγούδι του Neil Young, μαζί με μέλη των Yes, Rush, Journey. Δείτε το εδώ.

  • SHARE
  • TWEET