Gorillaz: Ανακαλύψτε τους κρυμμένους πίσω από οτιδήποτε κυανέρυθρο!

Νέα εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας που ζητάει πρόσβαση στο πορφυρό χρώμα

20/04/2017 @ 15:40

Οι πάντα εκκεντρικοί και τεχνολογικά ενημερωμένοι Gorillaz λανσάρουν άλλη μία εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality - AR).

Την περασμένη εβδομάδα, το γκρουπ των Damon Albarn και Jamie Hewlett παρουσίασε την εφαρμογή που προβάλει στοιχεία από τα πρόσφατα μουσικά video στον περιβάλλοντα χώρο του χρήστη μέσω της κάμερας του smartphone όπου βρίσκεται εγκατεστημένη.

Τώρα, με την βοήθεια της Telekom Electronic Beats και της εφαρμογής The Lenz, επανέρχονται στο θέμα της επαυξημένης πραγματικότητας με μια πιο ιδιαίτερη λειτουργία. Με την Lenz, ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει κρυμμένο Gorillaz περιεχόμενο με το να στρέφει την κάμερα του κινητού του σε οτιδήποτε κυανέρυθρου χρώματος (magenta). Η εντυπωσιακή AR εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λειτουργικά iOS (βρείτε την εδώ) και Android (δείτε την εδώ).

Ο νέος δίσκος των Gorillaz, "Humanz", θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου από την Polydor. Συμμετέχουν –μεταξύ πολλών άλλων- οι Mavis Staples ("Let Me Out"), D.R.A.M. ("Andromeda"), Vince Staples, Benjamin Clementine, η Jehnny Beth των Savages και ο Noel Gallagher.

Πάρτε μια πρώτη γεύση 360 μοιρών εδώ.

  • SHARE
  • TWEET