Gergo Borlai και Eric Moore σε ένα μοναδικό drum clinic στην Αθήνα

Δύο από τα πιο hot ονόματα στον χώρο του drumming επισκέπτονται τη χώρα μας για ένα μοναδικό show

22/07/2019 @ 12:21

Δύο από τα πιο hot ονόματα στο χώρο του drumming επισκέπτονται τη χώρα μας για ένα μοναδικό show.

LAB Drum Day | Gergo Borlai & Eric Moore II

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, 9μμ

Αρχιτεκτονική Μουσική Σκηνή (Ελασιδών 6, Γκάζι)

Το LAB | Music Education, η μεγαλύτερη σχολή σύγχρονης μουσικής στην Ελλάδα και η GEWA Drums υποδέχονται τον Gergo Borlai, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους session μουσικούς του L.A. και τον Eric Moore II, έναν από τους εκπροσώπους του εκρηκτικού  Gospel Chops κινήματος...

Στο stage εκείνη τη βραδιά θα ανέβουν και μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς της εγχώριας σκηνής για ένα δυναμικό performance.

*Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr

Προπώληση (μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου): 20€
Ταμείο: 25€

Gergo Borlai

Video

Ο Gergo Borlai, γεννημένος στην Ουγγαρία, έδειξε την αγάπη του για τη fusion μουσική από μικρή ηλικία και σύντομα βρέθηκε να παίζει με κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της σκηνής, όπως τον Al DiMeola και τους Scott Kinsey Group. Στο ενεργητικό του έχει περισσότερους από 150 δίσκους, στους οποίους έχει παίξει για καλλιτέχνες όλων των μουσικών φασμάτων και έχει λάβει μια σειρά βραβείων, εκ των οποίων και το βραβείο για την τιμητική του προσφορά στη σύγχρονη μουσική από το κράτος της Ουγγαρίας.

Eric Moore II

Video

Ο Eric Moore II, ξεκίνησε από μικρή ηλικία να παίζει σε εκκλησίες και έτσι μυήθηκε στον κόσμο της Gospel μουσικής. Η καριέρα του εκτοξεύτηκε όταν κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Guitar Center Drum Off το 2003, στο οποίο απέδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους drummers παγκοσμίως με ένα drum solo, το οποίο τον έκανε το talk of the town για τα επόμενα χρόνια. Μετά το δημοφιλές του performance, έπαιξε για μπάντες όπως οι Suicidal Tendencies, Infectious Grooves, Sly and the Family Stone και από το 2019 συμμετέχει στο παγκόσμιο tour του Eros Ramazotti. Είναι δημοφιλής για τα clinics του και το video που γύρισε για την πλατφόρμα Drumeo, θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή εκπαιδευτικά courses , αφού έχει πάνω από μισό εκατομμύριο views!

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET