Geezer Butler: «Η ζωή μου θα είναι άδεια χωρίς τους Black Sabbath»

«Ελπίζω η μουσική μας να είναι εδώ για πολύ καιρό μετά από μας»

10/11/2016 @ 16:52

Ο Geezer Butler, μπασίστας των Black Sabbath, μίλησε στο Austin360 για την απόφαση του συγκροτήματος να αποσυρθεί μετά το πέρας της "The End" περιοδείας, στις αρχές του 2017.

«Όταν ξεκινήσαμε, δεν περιμέναμε να κρατήσουμε πάνω από λίγα χρόνια, όχι σχεδόν μισό αιώνα! Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα είχαμε μια καριέρα ζωής. Ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστο να ξέρουμε ότι επηρεάσαμε τόσες πολλές μπάντες και ότι είμαστε ακόμη σημείο αναφοράς μετά από τόσον καιρό.»

Οι Black Sabbath θα κλείσουν την μακρά καριέρα τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εφτά ζωντανές εκεί εμφανίσεις τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Οι δύο τελευταίες, στις 2 και 4 του Φλεβάρη, θα γίνουν στην γενέτειρά τους, το Birmingham, και είναι πολύ πιθανό να είναι και οι ύστατες επί σκηνής εμφανίσεις τους.

«Θα είναι γλυκόπικρες», σχολιάζει ο Geezer. «Είμαι περήφανος για την πορεία μας αλλά η ζωή μου θα είναι πολύ άδεια χωρίς το συγκρότημα. Ελπίζω η μουσική μας να είναι εδώ για πολύ καιρό μετά την αποχώρησή μας.»

Το αυθεντικό lineup του ιστορικού συγκροτήματος, που ξεκίνησε την μουσική του πορεία το 1969, περιλαμβάνει τον Ozzy Osbourne στη φωνή, τον Tony Iommi στην κιθάρα, τον Butler στο μπάσο και τον Bill Ward στα τύμπανα.

  • SHARE
  • TWEET