Δείτε το πρώτο video των Fundracar

Για το τραγούδι "Το Λέσι" που θα συμπεριλαμβάνεται στην επερχόμενη κυκλοφορία της μπάντας

16/02/2018 @ 13:12

Το αθηναϊκό psychoreggaepunkstep (όπως αυτοαποκαλείται) σχήμα των Fundracar, έδωσε μόλις στη δημοσιότητα το νέο του video, για το τραγούδι "Το Λέσι", που θα συμπεριλαμβάνεται στην επερχόμενη κυκλοφορία της μπάντας, που αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά.

Δείτε το video εδώ.

Το ίδιο το σχήμα λέει για το τραγούδι και το video: «Αθήνα, Ελλάδα, Φεβρουάριος 2018. Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στα υπόγεια μουσικά δρώμενα, είπαμε να οπτικοποιήσουμε -με αρκετό ρίσκο- το τι ακριβώς σημαίνει Fundracar. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια θέση στη νέα επόχή που έρχεται. "Το Λέσι" έρχεται για να ορίσει το σήμερα και να πει: Να μη μισείς ότι δεν καταλαβαίνεις. Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν και όσους δεν συμμετείχαν.»

Το video είναι μια δημιουργία της Kick Ass. Η ηχογράφηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε από τον Κώστα Στεργίου στο Studio Syn Ena, η μίξη και η παραγωγή από τον Ντίνο Ζούμπερη, σε συνεργασία με τη μπάντα, στο The Living Room Studio και το mastering από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweetspot.

Οι Fundracar εμφανίζονται ζωντανά τη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Gagarin 205 (Λ. Λιοσίων 205, Αθήνα) για τον εορτασμό των 10 χρόνων τους. Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθούν οι Εισβολέας, Μπάμπης Παπανικολάου (Planet of Zeus), Νικήτας Κλιντ, Πάνος Φραγκιαδάκης (Χατζηφραγκέτα) και πολλοί άλλοι, ενώ τη συναυλία θα ανοίξουν οι The Sexy Christians και οι Central Pozitronics.

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τη συναυλία εδώ.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Fundracar.

Ακολουθήστε τους στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς δραστηριότητες του σχήματος.

Fundracar

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET