Ο frontman των Orange Goblin ξεκινά καμπάνια για την ενίσχυση των απολυθέντων του Team Rock

«Στοχεύουμε στις 20.000 λίρες» - Ξεπέρασε ήδη τις 40.000!

21/12/2016 @ 13:15

Ο Ben Ward, frontman των Orange Goblin, ξεκίνησε μια καμπάνια για την οικονομική ενίσχυση των 73 απολυθέντων από τον Βρετανικό όμιλο μουσικού Τύπου Team Rock, οι διαχειριστές του οποίου αποφάσισαν να προβούν σε μείωση προσωπικού λόγω των οικονομικών δυσκολιών που έχουν προκύψει τον τελευταίο χρόνο.

Ο Ward ανέλαβε αμέσως δράση όταν έγινε γνωστό χθες πως «οι πάνω από 70 εργαζόμενοι απολύθηκαν χωρίς αποζημίωση λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα», όπως αναφέρει και ο ίδιος στο σημείωμα που συνοδεύει την καμπάνια.

Ο στόχος που έθεσε ήταν στις 20.000 λίρες Αγγλίας, αλλά τον έχει ήδη προ πολλού ξεπεράσει, φτάνοντας μέχρι τώρα τις 42.000!

«Πρόκειται για καλούς, εργατικούς, αφοσιωμένους ανθρώπους που μέσα από τα Metal Hammer, Classic Rock, Prog, Team Rock Radio και πολλά άλλα μέσα υποστήριξαν της rock και heavy metal σκηνή της χώρας για δεκαετίες. Τώρα η rock κοινότητα χρειάζεται να μαζευτεί και να το ανταποδώσει», προτρέπει τους συναδέλφους του ο Ward.

Ο όμιλος Team Rock, που ιδρύθηκε το 2012 και το 2013 εξαγόρασε τα Classic Rock, Prog and Metal Hammer από την Future Publishing με μια συμφωνία 10,2 εκατομμυρίων λιρών. Περιλαμβάνει, δε, στους κόλπους του και τα περιοδικά Τhe Golden Gods Awards και Τhe Classic Rock Award, καθώς και το webzine www.teamrock.com.

Το προσωπικό του ομίλου υπολογίζεται να ήταν γύρω στα 80 άτομα, με τους 31 να έχουν την βάση τους στην Γλασκώβη και άλλους 49 στο Λονδίνο.

Το περιοδικό Classic Rock είχε μια μηνιαία κυκλοφορία των 50.219 τευχών την τελευταία φορά που έγιναν μετρήσεις από την ABC το 2015 και το Metal Hammer βρισκόταν στα 20.961 τεύχη.

Κάντε την δωρεά σας, εδώ.

  • SHARE
  • TWEET