Η Frances Bean Cobain αντιμέτωπη με τον πρώην σύζυγό της για την περιουσία του Kurt

Ο Isaiah Silva θέλει να αναγκάσει την κόρη του Cobain να τον «συμπεριλάβει» στην μοιρασιά της τεράστιας κληρονομιάς του frontman των Nirvana

29/08/2016 @ 11:06

Ο  Isaiah Silvaεν διαστάσει πλεόν σύζυγος της Frances Bean Cobain, θέλει να αναγκάσει την κόρη του Kurt Cobain να τον «συμπεριλάβει» στην μοιρασιά της τεράστιας κληρονομιάς του frontman των Nirvana. Τα ρεπορτάζ υπολογίζουν ότι η Frances μπορεί να διαθέτει περιουσία που φτάνει μέχρι και τα 450 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Silva, πρώην μουσικός, ισχυρίζεται ότι εγκατέλειψε την μόνιμη εργασία του αλλά και την καριέρα του στην μουσική όταν παντρεύτηκε την Cobain, τον Ιούνιο του 2014. Επίσης, ισχυρίζεται ότι η νεαρή του υποσχέθηκε -μεταξύ άλλων- να πληρώσει για την ιδιωτική εκπαίδευση της 7χρονης κόρης του από προηγούμενο γάμο. Τώρα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τους έχει εγκαταλείψει και τους δύο. Ζητεί, δε, λόγω του διαζυγίου, να λάβει διατροφή 25 χιλιάδων δολαρίων τον μήνα.

Παρ’ ότι θα είναι αρκετά δύσκολο για τον Silva να υποστηρίξει αυτές τις τεράστιες απαιτήσεις, μιας και το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόνο για 2 χρόνια, εν τούτοις είναι σαφές ότι σκοπεύει να διεκδικήσει ό,τι μπορεί από την μεγάλη περιουσία της κόρης του Kurt Cobain και πρώην συζύγου του. Η (μακρά;) δικαστική διαμάχη είναι προ των πυλών.

  • SHARE
  • TWEET