Florence And The Machine: Νέο τραγούδι για τις ανάγκες της ερχόμενης ταινίας του Tim Burton

...Και μια ιστορία πρώτης γνωριμίας με σπασμένα δάχτυλα και μπόλικη εκκεντρικότητα

26/08/2016 @ 12:45

Οι Florence And The Machine έδωσαν στην δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Wish That You Were Here" (αυτό το "That" δεν σας ξενίζει κάπως;) και σκοπό μια πρώτη γεύση από την μουσική επένδυση της νέας ταινίας του Tim Burton. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Στο νέο φιλμ του αγαπητού δημιουργού, που τιτλοφορείται "Miss Peregrine's Home For Peculiar Children" και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 του Σεπτέμβρη, πρωταγωνιστεί η ωραία Eva Green.

Σε δήλωσή της, η Florence Welch μιλάει για την συνεργασία της με τον Tim Burton: «Υπήρξα ανέκαθεν τεράστια θαυμάστριά του. Έχουμε μια πολύ παρόμοια ευαισθησία. Είναι αυτός ο τόσο σκοτεινός ρομαντισμός της δουλειάς του – τόσο όμορφος και μαγικός, αλλά τόσο σκοτεινός... Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ και καταφέρνω και στην δουλειά μου, επίσης. Ήξερα ότι θα τα πηγαίναμε καλά όπως και έγινε».

Και μοιράζεται μια πολύ ταιριαστή ιστορία: «Όταν βρέθηκα στην Αυστραλία για συναυλίες για πρώτη φορά, επισκέφθηκα μία από τις εκθέσεις με έργα του. Ήθελα να του αφήσω ένα μήνυμα αλλά δεν είχα τίποτα μαζί μου, εκτός από μια ακτινογραφία του χεριού μου, γιατί τότε είχα καταφέρει να σπάσω ένα μου δάχτυλο. Έτσι, έγραψα κάτι πάνω στην ακτινογραφία και την άφησα στην γκαλερί για να του την δώσουν. Δεν έμαθα αν την έλαβε τελικά. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε, μου είπε πως κρέμεται στον τοίχο του γραφείου του από τότε!».

Δείτε εδώ το trailer της ταινίας φαντασίας και τρόμου.

  • SHARE
  • TWEET