Flea: «Clint Eastwood, μέτρα κι εμένα με τους δειλούς!»

Ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers απαντά στον 86χρονο σκηνοθέτη μετά τις δηλώσεις του τελευταίου περί ρατσισμού

05/08/2016 @ 17:15

Σύμφωνα με το Pulse Of Radio, ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, Flea απαντά στον Clint Eastwood σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά από τις δηλώσεις του 86χρονου σκηνοθέτη και ηθοποιού σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Esquire περί «γενιάς δειλών» ("pussy generation") σχολιάζοντας την υφιστάμενη πολιτική ορθότητα.

Ερωτηθείς περί της έλξης που ασκεί ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Donald Trump, ο Eastwood απάντησε: «(Ο Trump) Έχει πιάσει γιατί στα κρυφά όλοι βαρέθηκαν την πολιτική ορθότητα. Αυτή είναι η γενιά που φιλάει κώλους και ζούμε ανάμεσά της τώρα. Είμαστε εν μέσω μιας γενιάς δειλών. Όλοι κρύβονται μέσα στο καβούκι τους. Βλέπουμε ανθρώπους να κατηγορούν άλλους για ρατσισμό και άλλα τέτοια. Όταν μεγάλωσα εγώ, όλα αυτά δεν τα έλεγες ρατσιστικά».

Ο Flea, με την σειρά του, σχολίασε μέσω Twitter: «Έι, Clint Eastwood, μπορείς να μετρήσεις κι εμένα ως δειλό ("pussy") μιας και φιλοδοξούμε να εξελιχθούμε πέρα από τον ρατσισμό».

Οι Peppers τάχθηκαν δημοσίως υπέρ της υποψηφιότητας του Γερουσιαστή Bernie Sanders, πριν χάσει το χρίσμα των Δημοκρατικών από την Hillary Clinton. Το συγκρότημα εμφανίστηκε ζωντανά στη τελευταία συνάντηση για την οικονομική ενίσχυση της εκστρατείας του Sanders.

Οι υποστηρικτές του Trump στην rock σκηνή περιλαμβάνουν τους Kid Rock, Zoltan Bathory των Five Finger Death Punch και Michael Wilton των Queensryche.

Κι εδώ έρχεται να προβληματίσει η πρόσφατη δήλωση του Alice Cooper...

  • SHARE
  • TWEET