Father John Misty: Όλες οι λεπτομέρειες του νέου του δίσκου και ένα φιλμ (video)

Δείτε το 25λεπτο "Pure Comedy: The Film"

25/01/2017 @ 15:19

Μετά από την δημοσιοποίηση ενός νέου τραγουδιού και του video του, χθες, ο Father John Misty τώρα ανακοινώνει και επίσημα την κυκλοφορία του τρίτου του κατά σειρά δίσκου. 

Το "Pure Comedy" έχει συνολική διάρκεια 75 λεπτών και την παραγωγή του υπογράφει ο ίδιος ο Tillman από κοινού με τον Jonathan Wilson.

Το εξώφυλλο του δίσκου έχει φιλοτεχνήσει ο Ed Steed (The New Yorker) και είναι διαθέσιμο σε τέσσερις παραλλαγές. Η deluxe έκδοση του LP θα βγει σε βινύλιο ασημί και χάλκινου χρώματος και θα διατίθεται σε όλες τις εκδοχές του artwork, μαζί με μια αφίσα και μια κάρτα ταρώ με ολόγραμμα!

Ο διάδοχος του πολύ καλού "I Love You, Honeybear" του 2015 θα βγει στα δισκοπωλεία στις 7 του Απρίλη μέσω της Bella Union στην Ευρώπη και της Sub Pop στον υπόλοιπο κόσμο. 

Ο πολυπράγμων δημιουργός όμως δεν αρκείται σ’ αυτό, αλλά κυκλοφορεί και ένα 25λεπτο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Pure Comedy: The Film" όπου καταγράφει την διαδικασία προετοιμασίας και ολοκλήρωσης του δίσκου. Το φιλμ, σκηνοθετημένο από τον Tillman και τον Grant James, δείχνει τον τραγουδοποιό να παίζει το νέο του υλικό στο στούντιο, να επιδίδεται στην ζωγραφική που τόσο αγαπά και να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες. Δείτε το εδώ.

"Pure Comedy" Tracklist:
01 Pure Comedy
02 Total Entertainment Forever
03 Things It Would Have Been Helpful To Know Before The Revolution
04 Ballad Of The Dying Man
05 Birdie
06 Leaving LA
07 A Bigger Paper Bag
08 When The God Of Love Returns There’ll Be Hell To Pay
09 Smoochie
10 Two Wildly Different Perspectives
11 The Memo
12 So I’m Growing Old On Magic Mountain
13 In Twenty Years Or So

  • SHARE
  • TWEET