Νέο video από τους Fates Warning

Μια ...ξενάγηση στη Μαδρίτη από τον τραγουδιστή Ray Alder

16/09/2016 @ 10:41

Οι Αμερικάνοι πρωτοπόροι του progressive metal, Fates Warning, δίνουν στη δημοσιότητα το video του "Seven Stars", σε σκηνοθεσία του David Brodsky.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Ray Alder δηλώνει σχετικά: «Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε το video του "Seven Stars" από τον τελευταίο μας δίσκο "Theories Of Flight". Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για εμένα. Οι στίχοι του είναι οι πρώτοι που έγραψα για τραγούδι του άλμπουμ. Η ζωή μου άλλαζε εκείνη την εποχή. Μόλις είχα γνωρίσει την γυναίκα μου –πλέον- που ζούσε στη Μαδρίτη και αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης. Ήξερα πως θα μετακόμιζα στη Μαδρίτη και έτσι οι στίχοι ήρθαν στο μυαλό μου με πολύ φυσικό τρόπο. Οι στίχοι και η θεματολογία του "Seven Stars" «απλώθηκαν» και στον υπόλοιπο δίσκο. Ιστορίες για αλλαγές, για ανθρώπους που «προχωρούν» και ζουν πραγματικά τη ζωή τους».  

Και ολοκληρώνοντας: «Η σημαία της Μαδρίτης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επτά αστέρια σε κόκκινο φόντο. Να λοιπόν η έμπνευση του τίτλου. Στο video σκέφτηκα να σας κάνω μια ξενάγηση στη πόλη. Ζω εδώ πλέον».

Δείτε εδώ το επίσημο video του "Seven Stars".

  • SHARE
  • TWEET