Europe: Πρώτο δείγμα και trailer του νέου τους δίσκου

«Μπορείς να ακούσεις επιρροές από David Bowie, Led Zeppelin, Black Sabbath και Deep Purple»

17/09/2017 @ 14:59

Πέρυσι, Joey Tempest και Ian Haugland είχαν αποκαλύψει ότι οι Europe όδευαν προς νέα κυκλοφορία. Πλέον, ο νέος δίσκος των βετεράνων Σουηδών hard rockers έχει όνομα, επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και trailer – το βλέπετε εδώ.

Το "Walk The Earth" θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική του συγκροτήματος, Hell & Back, μέσω της Silver Lining Music, στις 20 του Οκτώβρη.

Ο διάδοχος του "War Of Kings" (2015) ηχογραφήθηκε στα θρυλικά Abbey Road studio του Λονδίνου με την παραγωγή να υπογράφει και πάλι ο Dave Cobb. Το εξώφυλλο, που βλέπετε παρακάτω, ανήκει στον διάσημο καλλιτέχνη από το Los Angeles, Mike Sportes.

Σχετικά με την μουσική κατεύθυνση του νέου τους υλικού, ο ντράμερ Ian Haugland δηλώνει: «Υπάρχουν πολλά με ρίζες στα 70s. Νομίζω μπορείς να ακούσεις επιρροές από David Bowie, Led Zeppelin, Black Sabbath και Deep Purple, προφανώς – όλα αυτά με τα οποία μεγαλώσαμε. Είναι ένα ωραίο μείγμα, αλλά πιστεύω πως αυτό το άλμπουμ έχει μια πιο δυνατή ταυτότητα. Είναι κάπως πιο εστιασμένο από το "War Of Kings" και διαθέτει έναν αρκετά πιο ζεστό, πιο αναλογικό χαρακτήρα στον ήχο του».

Ακούστε εδώ το πρώτο single, το ομώνυμο "Walk The Earth".

"Walk The Earth" Tracklist:

01. Walk The Earth
02. The Siege
03. Kingdom United
04. Pictures
05. Election Day
06. Wolves
07. GTO
08. Haze
09. Whenever You're Ready
10. Turn To Dust

  • SHARE
  • TWEET